Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Томане у Сивасу. Звезди 800.000 евра

Црвена звезда није јурила нападача – таква је бар била прича за јавност – али сада ће дефинитивно јурити. Јер Португалац Антонио Мендеш Томане до краја ове недеље напустиће Београд и потписати за турски Сивасспор. Према информацијама „Mozzartsporta“ црвено-бели ће на име обештећења добити око 800.000 евра чиме ће у потпуности надокнадити новац који су уложили на довођење 28-годишњег центарфора прошлог лета.

У међувремену је Томане за Црвену звезду одиграо 32 утакмице, постигао осам голова и наместио још пет, али је било евидентно да је психолошки потонуо након промашеног пенала у дуелу са Олимпијакосом у Лиги шампиона. Истина, опростиће му навијачи тај „грех“ пошто је управо Томанеов гол прошле недеље пресудио Тирани у другом колу квалификација за Лигу шампиона. Последње место у групној фази Лиге шампиона свакако није катастрофа, али кикс у Албанији није нешто што би навијачи Звезде могли да истрпе.

Сада остаје да се види како ће Црвена звезда попунити рупу у нападу након Томанеов одласка. Јасно је свима да стручни штаб није задовољан формом Ричмонда Боаћија и Милана Павкова, за Николу Крстовића је још рано, Ел Фарду Бен и Алекса Вукановић могу да помогну, али нису „деветке“ по природи, тако да се очекује да Звезда опет нападне Федерика Македу из Панатинаикоса.

(извор/фото: mozzartsport.com)

Повезане вести

3 comments

MILOS RANKOVIC авг 29, 2020 at 22:26

OD TRI SPICA PAVKOVA,BOACIJA I TOMANEA,TOMANE JE OVE SEZONE NAJVISE ZELEO,BORIO SE TRCAO,SKAKAO,KLIZAO,NA PRIMER PAVKOV JESTE POVREDJEN SVE STOJI ALI ON SE PONASA KODA JE OSVOJIO LIGU SAMPIONA,ZADNJIH PAR UTAKMICA POSLE KORONE ODIGRAO JE SAMO STO MORA,UBEDLJIVO NAJGORI IGRAC U ZVEZDI,STOJI DA JE PUNO UCINIO ZA ZVEZDU,ALI I JEDAN SAVICEVIC JE UCINIO PUNO VISE PA GA NEZELE U ZVEZDI,BOACI COVEK POVREDJEN I KAD VETAR DUVA,TREBA PRODATI I NJIH DVOJICU DOVESTI MAKEDU I JOS JEDNOG SPICA I PRUZITI SANSU KRSTOVICU I TO JE DOVOLJNO,NASI SPICEVI SU NAJGORI DEO TIMA,ALI ODSVIH NAJVISE ME RAZOCARAO PAVKOV KAKO SE PONASA,NEZAJINTROSOVAN,SVADJA SA TRENEROM,TRENINGE ODRADJUJE SAMO,NIKAD ON VISE NECE BITI STARI PAVKOV

Reply
Tijano авг 29, 2020 at 22:21

Objavio Mozzartspirt!!?? Onda mora da 100% istina. Al, za malo! Ako je ipak istina onda je to predivna vest! Aki, stvarno se pitam, koje to budale daju 800.000 za Tomanea??

Reply
BokiBgd авг 30, 2020 at 13:39

Mi smo dali,ali na sreću ima još budala.Nema tih budala koje će za Pavkova i Boaćija da daju,oni su nam veći problem i to što ulazimo u odlučujuće bitke za evropu bez napadača.

Reply

Leave a Comment