Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Станковић: „Уживао сам у утакмици“

Црвена звезда је убедљиво савладала ТСЦ резултатом 5:0 у оквиру шестог кола Суперлиге Србије, а Дејан Станковић је био презадовољан после феноменалне партије његових пулена.

Моји играчи су увек мотивисани. Вечерас су били феноменални. Заслужили су радом на тренинзима, професионалношћу и односом према дресу да одиграју овакав меч. Уживао сам да их гледам. Заслужена победа уз добру игру чиме је затворен циклус од осам тешких утакмица. Имали смо мечеве на свака три дана, а успели смо да остваримо све победе. Имаћемо мини-припреме од неколико дана да се спремимо за оно што следи, а испред нас смо поставили озбиљне циљеве – почео је Станковић.

Црвена звезда се одвојила и усамила на лидерском месту на табели Суперлиге, али шеф стручног штаба нашег тима истиче да је фокусиран на игру његовог тима.

Гледамо само себе. Сваки други резултат који иде у нашу корист нам значи, али не можеш да имаш бодовну предност и разлику, ако ти ниси прави и ако не играш добро. Честитам мојим играчима још једном. Феноменални су. Неки верују у њих, неки не, али ја верујем без дилеме. Некад то не буде лепа и допадљива игра, али они не одустају – подвукао је Станковић.

The post Станковић: Уживао сам у утакмици appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment