Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Срђан Бабић прешао у Фамаликао

Један мање штопер и ротацији. И практично плата мање. У овом тренутку то је за Црвену звезди прилично важно… Потврђено је мисање „MaxBet sporta“ – Срђан Бабић је отишао на позајмицу.

У питању је члан елитног друтва Португалије, Фамаликао. Клуб у којем игра наш интернационалац Урош Рачић, довела је Бабића на позајмицу с правом откупа. Бабић је данас и званично представљен.

– „Веома сам срећан због новог изазова у каријери. Чим се појавила могуц́ност потписивања за Фамаликао прикупио сам пуно информација и све су биле врло позитивне“ – рекао је Бабић за клупски сајт.

Португалци су на себе преузели добар део плате за Бабића. Уколико буду задовољни оним што на терену буде показао некадашњи “златни орлић”, моћи ће да откупе Бабића за око 1.000.000 евра.

У Звезди се ради на смањењу гломазног играчког кадра. Пре Бабића завршен је прелазак Јовичића у Урал, а раскинут је уговор са Кањасом. На излазним вратима је још неколико играча.

Иначе, у овој сезони Срђан Бабић у дресу Црвене звезде није провео ни секунд. Било је јасно да није плановима тренера Дејана Станковића…

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/potvrdjeno-pisanje-maxbet-sporta-babic-otisao-iz-zvezde-231409/?fbclid=IwAR3rkpo5svxH0W82g1It3Q7IQ-uUWA_6T8RqfM5ka5u8M5d6pevBat753sY

Повезане вести

Leave a Comment