Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Вулић на прагу „Серије А“

Португалац Антонио Мендеш Томане је напустио стадион „Рајко Митић“, а као што је раније било наговештено следећи који би могао да промени средину је Милош Вулић.

Како преноси портал „sky.it“ Вулић је близу потписивања уговора са италијанским Кротонеом. Екипа са самог југа Италије претходне сезоне изборила је поввратак у елитни ранг италијанског фудбала. С`обзиром да располаже ограниченим финансијским средствима главни проблем у прееговорима два клуба представљало је обештећење које су црвено-бели тражили. Потражња од 1,5 милиона евра била је непремостива препрека уколико се зна да је Кротоне понудио свега 600.000 евра. Ипак, према незваничним информацијама на крају се дошло до договора који обухвата 800.000 евра уз 20% од наредног трансфера који Вулић буде остварио.

Милош Вулић је рођен 19. августа 1996. године у Крушевцу. Пре нашег клуба наступао је за крушевачки Напредак у којем је провео шест сезона. Члан Црвене звезде је од децембра 2018. године и у дресу омиљених боја забележио је 40 наступа и био стрелац шест погодака.

Овим трансфером Црвена звезда је обезбедила средства за ангажовање центарфора што је евидентни приоритет пред наставак европских квалификација.

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE сеп 4, 2020 at 21:16

extra..jedna po jedna taraba ide..još 25 njih i bice to najbolja pojačanja kad odu kao sto su gobeljic,vukanovic,petrovic,ivanić.itd

Reply

Leave a Comment