Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Звезда радила на експлозивности другог дана мини припрема

Изабраници Дејана Станковића током другог дана мини припрема подно Фрушке горе наставили су напоран рад. Данас је поново одрађен тренинг на терену ФК „Словен“ у Руми. Добро време наши првотимци су искористили да раде на снази, а нарочито на експлозивности што предствља важан сегмент игре.

Напоран рад утиче на то да Звездиним снагама није нимало лако, али упркос тој чињеници јасно је да сви добро раде јер нема играча који се жале на повреде. Екипи се на мини припремама прикључио и млади голман Марко Ћопић, момак рођен 2003. године који је чувар мреже наше омладинске селекције који је у дану за нама одиграо омладински вечити дерби, тако да је сада појачан рад и у том сегменту, односно тренер Пјерлуиђи Бривио на располагању има три голмана.

После првог дела и вежби експлозивности прешло се на вежбе снаге, пре свега у истрчавањима, а све се завршило спринтевима у којима је стручни штаб мерио и колико су играчи напредовали од старта првенства. Осмеси на лицу наших сручњака довољан су показатељ задовољства услед одличних резултата наших играча.

Екипа се затим упутила назад ка хотелу у Врднику где је уприличена и мала свечаност. Пулене Дејана Станковића дочекао је власник хотела „Фрушке терме“ Милинко Цицмил, као и председник локалне спортске организације Лазар Пилиповић. Играчи су потом отишли на заслужени одмор, задовољни чињеницом да их поподне у Сремској Митровици очекује тренинг са лоптом.

The post Звезда радила на експлозивности другог дана мини припрема appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment