Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Атрактивни голови на Звездином тренингу

Звезда је одрадила и четврти тренинг на мини припремама, а други у Сремској Митровици који је изазвао велику пажњу младих мештана овог града који су се окупили у великом броју како би, са ограде стадиона, посматрали оно што је Дејан Станковић радио са својим изабраницима.

Звезда је имала и посебног госта, рођеног Митровчанина. Марко Петковић, бивши капитен нашег клуба је дошао да поздрави наше фудбалере, а посебно бивше саиграче са којима је делио свлачионицу Кангу и Катаија, али и да пружи подршку свим Звездиним играчима у борбама које их чекају. Интервју са Марком моћи ћете да прочитате сутра у преподневним часовима на нашем сајту.

Што се самог рада на терену тиче, после јутарњег почетног разгибавања, тренер Дејан Станковић радио је са својим пуленима на тактици. Посебан акценат стављен је на померање линија и полако стручни штаб почиње да прирпема играче за дуел са Омонијом. То је било јасно и Звездиним снагама које су се максимално трудиле и покушавале да се наметну у ситуацијама и акцијама које је Станковић захтевао од њих.

После тог дела одрађеног тренинга, уследио је фудбал, односно игра на скраћеном терену на 35 метара. У тој игри видели смо велики број атрактивних потеза, а занимљиво је то да су дефанзивци и играчи којима није основни задатак да дају голове, били веома расположени, посебно Милош Дегенек који је постигао феноменалан погодак из волеј ударца. Такође, Мирко Иванић је био велика опасност по наше голмане и из ваздуха, па је тако и постигао један одличан погодак главом. Међутим играчи су били подељени у три екипе и сви су успели да остваре по победу, па није било победника у том тромечу.

Сви су веома задовољни напустили терен, пре свега стручни штаб. Сутра ће играчи имати само један тренинг због чињеница да су у ова два дана веома напорно радили и да Дејан Станковић жели да им омогући краћи одмор па ће наши фудбалери имати слободно пре подне.

The post Атрактивни голови на Звездином тренингу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment