Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Касалица, Ћосић и Евандро спремни

На утакмицама против  Жилине и Винтертура на терену није било четворице наших фудбалера – Евандра, Ћосића, Миливојевића и Касалице.

Док је Евандра и Касалицу мучила задња ложа, Ћосић се прехладио, а Миливојевић је имао проблема са тетивом.

На срећу, прва тројица су се већ опоравила и у недељу су тренирали са остатком екипе у Анталији, те ће бити и у конкуренцији за сутрашњи меч са Литексом.

Остаје још једина непознаница Лука Миливојевић, међутим за очекивати је да ће и сјајни везиста ускоро на терен, обзиром да није реч о озбиљнијој повреди.

Повезане вести

17 comments

veliki pravi Zvezdas феб 6, 2012 at 14:19

Prodajte Evandra upravo Crvene Zvezde , Lukicu i Robi to bi pravi potez bio za nasu Crvenu Zvezdu ,dovedite Nikona el maestra Jeftica jer je mali strasan igrac

Reply
nemanja21 феб 7, 2012 at 00:03

svaka cast za El Maestra! Kida! Al’ neka ostane i Evandro 😉

Reply
Era феб 6, 2012 at 13:34

Vredjajte Evandra koliko hocete, ali on je za mene najkvalitetniji fudbaler i najbolji fudbaler u Zvezdi. Setite se kako je igrao prosle sezone dok se nije povredio. Setite se revansa polufinala Kupa na Marakani…sta im je samo radio… Ove sezone kada se oporavio, nazaolst, opet se povredio protiv Ventspilsa. Treba mu dati vremena da se oporavi i ponovo udje u formu, a ja mislim da je ovo njegovo prolece. I ove sezone je, iako van one prave forme, bio najkorisniji igrac. Postigao je 5 pogodaka i zabelezio 7 asistencija cini mi se. A sto se tice onog penala u derbiju, tu je presudila sreca(koja prati Partizan vec godinama). Niko ne moze da kaze da je Evandro lose izveo penal, pa poslao je Mustafu po burek, samo sto je nazalost lopta pogodila stativu. A sta da nije bilo penala? Sada ga niko ne bi vredjao.

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) феб 6, 2012 at 12:53

Evandra momentalno oterati!Svi koji ga branite znajte da nam je njegov neodgovorni udarac upropastio i odredio dalji tok sezone!Jos na polusezoni mi imamo -10 sto se ne pamti.Ne moze onako da se prilazi kod izvodjenja penala,mora to mnogo savesnije i odgovornije.Umesto da je posle promasaja pokidao i pokazao zelju trcanjem da se iskupi,on se ladno nije video a imalo je oko 50 min do kraja!Kakav je bre to maestro,lider,vodja???Prima najvise u Zvezdi,kazu 300 000e,i za te pare mora biti najbolji igrac koji vuce ekipu napred i koji u odlucujucim trenucima zada presudan udarac.Mnogo ovde ima idealizovanja i razumevanja,a da ko je igrao u inostranstvu u zna kako se gleda na stranca i koliko moras biti bolji od domacih igraca da bi te uopste kupili.

Reply
Icaaa феб 6, 2012 at 12:21

a iz Cosica na slici Vilotic opet nesto filozofira 😀

Reply
dejan феб 6, 2012 at 10:38

Da li neko zna šta je sa Pašekom? Nisam ga video ni u jednom sastavu do sad.

Reply
DS феб 6, 2012 at 10:40

Igrao tekmu sa Zilinom.

Reply
Драган феб 6, 2012 at 11:16

Играо је у суботу 🙂

Reply
Petak 13-ti феб 6, 2012 at 10:38

Možemo da pričamo šta hoćemo da ga kur. . . crno belih suknjica nisu povredile na derbiju prošle godine bilh bi prvaci,a sudija nije dao crveni crno beloj kur. . . . Svinj. . .ću crveni,jasno se vidi kako Svi. . . .ić ustaje i gleda prema klupi tj. u onu ku. . . . krezazubavu.E od tada nama Evandro nikako da povrati formu,ali ja sam siguran u njega i znam da će biti onaj stari Evandro ko što je bio kada je došao u Zvezdu.

Reply
Ariljac феб 6, 2012 at 10:50

Potpuno si u pravu,al doci ce dan kad ce im Evandro naplatiti sva krljanja,jednom kad ih budemo natrpali nece znati sta ih je snaslo,ja sam licno voleo da im je ostao onaj bivsi smrad od trenara da ga Robi prevesla ko konja al sta ces,bar mi je uteha sto ce izbusiti mustafu ako nista…

Reply
Petak 13-ti феб 6, 2012 at 11:06

E jeste tako,ali bar ćemo se zadovoljiti musafinim bušenjem,i znanjem da negde crno beli smrad PLAČE kad ih trpamo.ZBUNIO SE stanojević.

Reply
Ariljac феб 6, 2012 at 11:44

Strasna trenercina kome su m… ko oci u pauka koji je na derbiju protiv nas igrao sa 4 stopera jer ona 2 njegova „beka“ nisu 2 puta presli pola…A maximum i vrhunac igracke karijere mu je bio Videoton(uz duzno postovanje tog kluba)…

Reply
Alex Krycek undercovered феб 6, 2012 at 12:03

Stavi slova umesto tacki, ne razumem…

Reply
Petar феб 6, 2012 at 10:22

Tog istog Evandra si dizao u nebesa dok nije slucajno promasio onaj penal,sad vam nista ne valja,sad mora na transfer. Pa desava se,nije covek namerno promasio sigurno,bilo pa bilo,sad idemo dalje… Mene mnogo vise ljuti Borha s njegovom sansom koja MORA da se da… Ostavi ti druze Evandra na miru,iskupice se on za sve sto je pogresio….

Reply
Trece oko феб 6, 2012 at 13:49

Ma veze ti nemas sine! Ja ga ne kritikujem zbog penala,vec zbog ukupnog ucinka,a ti decko verovatno u Zvezdi nisi gledao boljeg od evandra pa ti je ovaj extra. Bitno da ti lupas i dobijas pluseve,a Zvezda nam je tu gde jeste bas zbog svih vas sto se palite na neke igrace ispod proseka,sto daju golove jagodini,bsk-u,itd,a kad je gusto NULA!

Reply
Trece oko феб 6, 2012 at 09:24

Ovaj metiljavi evandro je stalno nesto povredjen,kilav je katastrofa… nema leba od njega,i onako kad god je trebalo da igra i pravi razliku nigde ga nije bilo. Nego lepo to na transfer listu,daleko je on od Zvezdine desetke!

Reply
sreten феб 6, 2012 at 13:07

Bas tako i ja mislim..,sto se tice Evandra..,lupajte minuse..,koliko hocete..,on treba jedno mesec dana samo u teretani da radi..,decko je previse kilav.,spor..,nema ni sut..,sve nesto slabo..,ne volim takve igrace..,10 mora da kida..,nesto kao moreira..,realno..pozzzz.

Reply

Leave a Comment