Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

У среду почиње продаја сезонских карата

КК Црвена звезда мтс у среду 09.09.2020. године почиње са продајом ограниченог контигента сезонских улазница за такмичарску сезону 2020-2021.

Пандемија цируса Ковид-19 и даље траје, али и поред те чињенице, наш клуб тражи решења за препреке са којима се суочава у временима у којима је спорт на највећим искушењима. Највећи ударац свакако је претрпело финансијско пословање и зато је звездашко јединство и помоћ навијача сада јако важна.

КК Црвена звезда је одлучила да дефинитивно крене у продају сезонских улазница, а мотив смо пронашли и у бројним порукама подршке пријатеља клуба, пословних партнера и пре свега навијача како директним путем, тако и путем друштвених мрежа.

Ове сезоне уз нови концепт, продаја обухвата нове три опције сезонских улазница, према коме купац има гарантованих, 30, 20 или 10 утакмица које ће се играти уз присуство гледалаца! То значи да је и број утакмица дефинисан и сигуран, чак и по цену преношења у наредну сезону!

КК Црвена звезда је као прву меру, применила смањење капацитета сезонских улазница које ће се наћи у продаји на 30% од укупног капацитета Хале Александар Николић. Као Клуб смо се као и до сада водили капацитетом хале Александар Николић, с тим да је ове сезоне број сезонских улазница у продаји ограничен! Смањење капацитета је урађено у складу са прописаним мерама Републике Србије, као и упутствима Евролиге, поштујући и остале мере неопходне да се сваки наш навијач осећао безбедно.

КК Црвена звезда жели за почетак, да изађе у сусрет власницима сезонских улазница од претходне сезоне, па је за њих резервисана прва недеље продаје, са правом прече куповине. Највећи попуст је одобрен за најверније, јер су управо они највећа снага Клуба, а уз улазницу очекује их на поклон и пасош “Црвена звезда република” (за који је потребно да припреме и одговарајућу фотографију).

Цене улазница и све неопходне информације можете прочитати на следећем линку

КК Црвена звезда мтс подсећа да продаја и званично почиње у среду 09.09.2020. године од 12 часова у просторијама Клуба на Малом Калемегдану и трајаће до 30.09.2020.године.

Клуб још једном подсећа све заинтересоване, који буду долазили у просторије Клуба, да се придржавају свих здравствених протокола, понесу маске и одржавају физичку дистанце док буду чекали на своју улазницу.

The post У среду почиње продаја сезонских карата appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment