Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОстало

Јовић вицешампион првог онлине такмичења

У тренутној глобалној здравственој кризи насталој због пандемије вируса ковид-19, Савез за дизање тегова Србије се прилагођава променама на међународном и националном нивоу. Користећи искуства и праксу Међународне федерације за дизање тегова (IWF), по угледу на одржана међународна он-лине такмичења, српски Савез за дизање тегова је у недељу 13.септембра 2020. организовао 1st SERBIAN ONLINE WEIGHTLIFTING COMPETITION.

На такмичењу су учествовали такмичари из Београда, Суботице, Бача, Ниша, Панчева…

За КДТ Црвена звезда такмичио се Владимир Јовић у категорији до 67,5 кг. Освојио је друго место са резултатом у биатлону 140 кг, (60 трзај+80 избачај).

Једно ново искуство у систему такмичења. Прилагођавамо се новонасталој ситуацији због пандемије ковид-19. Мало је необично без публике преко интернета и видео линка, али свакако осећај и драж је иста као и када смо сви у истом простору. Захвалио бих се људима из савеза што су нам омогућили да се на овај начин такмичимо у складу са препорукама Међународне федерације. Што се тиче резултата, могу рећи да сам урадио оно што сам и планирао, без превеликих очекивања. Сада се спремам за даља такмичења уколико их буде било, истакао је Јовић.

The post Јовић вицешампион првог онлине такмичења appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment