Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Нови нападач у Звезди

После Дијега Фалћинелија, Црвена звезда је довела још једног нападача. Реч је о талентованом момку који се фудбалски школовао у славном Јувентусу.

Лука Марковић вратио се кући!

Млади нападач поново је у дресу Црвене звезде, клуба за који је играо шест година. Како сазнаје „MaxBet sport“, цео посао је део аранжмана одласка Милоша Вулића у Кротоне. Лука Марковић је са Црвеном звездом потписао трогодишњи уговор.

У плану је да момак који је носио дрес Кротонеа, Јувентуса и Торина буде прослеђен на шестомесечну позајмицу. Како се незванично сазнаје постоји интересовање Рада са Бањице. До тада би требало да се рашчисти гужва у нападу Црвене звезде одласцима Ричмонда Боаћија и Милана Павкова. На зиму би се разматрала могућност да се Лука Марковић врати са позајмице и као бонус играч помогне чети Дејана Станковића у домаћем првенству.

Талентовани Лука Марковић (20) је прве сезоне на четири меча у Примавери за Кротоне постигао три гола. Прешао је у Јувентус где је одиграо 23 утакмице уз шест датих голова. Нема сумње да је Црвена звезда довела нападача за будућност.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/__trashed-21-233367/?fbclid=IwAR09PX1oDDJLXn8GrcpAFOEgD00x3bqYpW6Q8qkRQo7GNX6rfY3a16RfNl4

Повезане вести

Leave a Comment