Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаМлађе категоријеНајновије

Будите део „Звездине школе кошарке“

КК Црвена звезда мтс велику пажњу у свом систему полаже и на кошаркашко “описмењавање” и прве кораке најмлађих.

Тако ће и ове године важан сегмент у раду клуба бити “Звездина школа кошарке” у коју упис траје током целе године, али и акција “Отворена врата”.

У “Звездиној школи кошарке” учешће могу узети сви дечаци рођени 2008. годиште и млађи.

КК Црвена звезда мтс ће у оквиру акције “Отворена врата” и ове сезоне организовати отворене тренинге за све заинтересоване дечаке који желе да постану кошаркаши рођених од 2009. до 2013. годишта. (7-11 година).

Акција под називом ’’Отворена врата’’ у којој ће талентовани дечаци – кошаркаши имати прилику да се представе клупским тренерима и задуже црвено-белу опрему одржаваће се сваке среде у дворани “Баскет Ленд” од 13-15 часова.

Тренинге се организују по програму тренера Слободана Клипе, координатора млађих селекција КК Црвена звезда, и тренера са вишегодишњим, трофејним, искуством у раду са млађим категоријама нашег клуба и репрезентације Србије. Тренинге ће водити тренери млађих селекција КК Црвена звезда.

Детаљније информације за Школу кошарке сви заинтересовани могу добити и путем мејла: abasta@kkcrvenazvezda.rs, и на број: 066 325-955.а за акцију “Отворена врата” Контакт особа је Немања Новашикић, тренер млађих селекција у КК Црвена звезда мтс. Тел: 063 182-938

Дођите и постаните део КК Црвена звезда!

The post Будите део „Звездине школе кошарке“ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment