Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКошаркаНајновијеТрансфери

Арчи Гудвин близу Малог Калемегдана?

После ситуације са Лендријем Нноком, који због здравствених проблема није могао да наступи за црвено-беле, на позицију центра је доведен Емануел Тери.

Већ неко време се помиње да ће тренер Саша Обрадовић тражити појачање на спољним позицијама, и како „Спортска централа“ сазнаје, то би требало да се реализује наредних дана.

Најближи потпису са еврлигашем са Малог Калемегдана је Арчи Гудвин, играч рођен 1994. године. Бивши бек престижног универзитета Канзас је протеклу сезону провео у Турској и Немачкој – у екипама Сигортама и Улма.

На колеџу је провео свега једну сезону и био је најбољи стрелац екипе у тој сезони. Као 29. пика на Драфту изабрала га је Оклахома, а Гудвин је своје НБА искуство стекао наступајући за Финикс три сезоне. Најуеспешнија сезона је била 2015/16 када је постизао 8,9 поена на 57 одиграних утакмица. Имао је још епизоде у Бруклину и Њу Орленсу. Првео је једну сезону и у Кини.

У прошлој сезони у Турској је на 17 утакмица постизао 17,8 поена по мечу, док је за Улм одиграо свега 4 меча и имао просек од 12 поена.

(извор: sportskacentrala.com)

Повезане вести

2 comments

MILOS RANKOVIC сеп 21, 2020 at 13:45

MENI NAS TRENER OBRADOVIC ULIVA TAKVO POVERENJE DA VISE NJEMU VERUJEM NEGO PESICU NA PRIMER,COVEK JE LEGENDA,TO JE TRENER VIDI STA TREBA JOS I DOVODI JOS JEDNOG IGRACA,IGRACE GINU NA TERENU,MOTIVISE IH KA BUDU JACI NEGO STO SU,SVAKA CAST SVIMA MOMCI IDEMO DALJE

Reply
Stefan сеп 21, 2020 at 03:00

Jel sigurno dolazi?

Reply

Leave a Comment