Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Црвена звезда – Вождовац 6:0 (3:0)

Били су и више него убедљиви фудбалери Црвене звезде у оквиру осмог кола Суперлиге и савладали Вождовац резултатом 6:0. Уписао је Дијего Фалћинели првенац у црвено-белом дресу, али се није на томе зауставио, голове су постизали још Жељко Гаврић, Вељко Николић и Мирко Иванић, од којих се не зна који је био ефектнији, а тачку на меч ставио је Милан Павков поготком у последњим тренуцима сусрета.

Црвена звезда – Вождовац 6:0 (3:0)

Стадион: „Рајко Митић“.

Судија: Андрија Стојановић.

Стрелци: Фалћинели у 17. и 39, Гаврић у 20, Николић у 56, Иванић у 58. и Павков у 90. минуту.

Црвена звезда: Борјан, Гајић, Панков, Дегенек, Родић (од 46. Ераковић), Петровић, Николић, Канга (од 62. Спиридоновић), Катаи (од 46. Иванић), Гаврић (од 73. Радуловић), Фалћинели (од 62. Павков).

Резерве: Поповић, Гобељић, Милуновић, Ераковић, Јованчић, Иванић, Бен, Радуловић, Спиридоновић, Вукановић, Павков.

Вождовац: Прековић, Миловић, Милосављевић (од 87. Јаковљевић), Стојчев (од 59. Ђорић), Цветићанин (од 46. Стојсављевић), Гајић, Путинчанин (од 79. Мијаиловић), Вујновић, Ајдиновић, Живковић, Станковић.

Резерве: Крунић, Јаковљевић, Ђорић, Стојсављевић, Мијаиловић, Пејчиновић.

Нешто мирнији улазак у меч прекинуо је Гајић у шестом минуту када је Родић центрирао, а наш десни бек се убацио по страни и из пада са неколико метара послао лопту преко гола. Офанзивно је утакмици приступио Гајић, па се и три минута касније сјајном кретњом понудио за пас Катаију, али је Станковић добро пратио акцију и успео да пресече додавање. Играо се 10. минут када је Катаи после паса Фалћинелија у казненом простору послао лопту преко гола, а већ у уводним тренуцима меча Црвена звезда је наметнула висок пресинг и константно се играло пред казненим простором Вождовца.

Исплатила се иницијатива нашим фудбалерима, а играо се 17. минут меча. Првенац у црвено-белом дресу за Дијега Фалћинелија. Упослио га је Родић, а италијански нападач је, упркос томе што је леђима био окренут голу, из полу-волеја успео да пошаље лопту у мрежу Прековића и доведе наш тим до предности. Само три минуте су биле довољне црвено-белима да удвоструче вођство. Постигао је Жељко Гаврић нешто што већ сада може да уђе у конкуренцију за гол сезоне, упркос томе што је првенствно тек на старту. Прихватио је пас на нешто више од двадесетак метара, искоса са леве стране, и феноменално погодио под пречку Прековићевог гола, а лопта је имала феноменалан лук.

Предриблао је Катаи двојицу дефанзиваца Вождовца у 26. минуту и упутио центаршут у петерац, а Фалћинелију је мало недостајало да лопту захвати ногом и поново је пошаље у мрежу. Ипак, успешнији је био Фалћинели у 39. минуту и још једном се уписао у стрелце. Извео је Канга корнер, италијански нападач је био највише у скоку и снажно главом погодио Прековићеву мрежу за убедљиву предност црвено-белих после првог дела игре.

Станковић је на старту другог полувремена направио двоструку измену па су се на терену нашли Ераковић и Иванић, а ван игре су изашли Родић и Катаи. Упоран је био Фалћинели у 49. минуту, покушавао да одузме лопту Путинчанину, али је правовремено излетео Прековић и интервенисао. Наставили су црвено-бели голеаду и у другом полувремену, јер је Николићев волеј из 56. минута, када је са ивице казненог простора захватио лопту, завршио иза Прековићевих леђа. Деловало је као да се фудбалери нашег тима такмиче ко ће се на ефектнији начин уписати у стрелце на данашњем мечу. Већ у 58. минуту се Иванић феноменално наместио и то ван казненог простора, лопта је имала сјајан лук и погодила рашље гола гостију.

Шутирао је Спиридоновић тик поред стативе у 70. минуту, иако је у први мах деловало да ће и ова лопта завршити иза Прековићевих леђа. Изашао је Иванић пред голмана Вождовца у 82. минуту, али је шутирао по земљи, што је чувар мреже данашњег ривала успео да заустави. Ипак, тачку на меч и коначан резултат поставио је Милан Павков сигурном и рутинском реализацијом у 90. минуту за најубедљивију победу нашег тима у досадашњем делу сезоне.

The post Црвена звезда – Вождовац 6:0 (3:0) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

10 comments

Delije Sever Ns сеп 23, 2020 at 00:19

Opet poruke ne objavljujete…zbog čega!Od Krvavog po 10 poruka a moje opet ne objavljujete,pitam zbog čega.

Reply
Vladimir сеп 23, 2020 at 07:31

Услед коришћења непримерених речи (вређање и псовање) поједини коментари се блокирају и не могу бити објављени. Апелујемо на све да се суздрже од коришћења неприхватљивих речи како не би долазило до онога што свакако не желимо.
Хвала на разумевању

Reply
ivan niksic сеп 21, 2020 at 18:10

Lijepa utakmica, pobjeda, ubjedljiv rezultat, dobra igra, manje-vise, dosta ritma, trcanja, zalaganja, borbenosti, protivnik sveden na dva bezopasna suta i par izglednih akcija kod gresaka odbrane i prekidanja pasova, evrogolovi kojih se ne bi postidjele ni ekipe lige petice, ALI sve je to lazna slika i iluzija moci koja se pokazala u Evropi koja je bila u potpunosti pravi odraz ekipe i njene realne snage i rezultata u tom momentu, sasvim suprotno onome sto smo gledali protiv npr. Vozdovca, TSC, itd. Omonija je slika i prilika i rezultat ove ekipe, propustena sansa i neslavan kraj puta ka LS, a Evropa, Tirana, Omonija, pa je li moglo lakse? U ovako teskom trenutku ovakav kiks se preskupo placa, a sad treba prodati Bena, Gavrica, Degeneka…, a sve zbog kiksa uprave i njenog loseg rada, dovodjenja trenera pocetnika, losi potezi, kombinatorika, tumbanje ekipe, previse amaterskih i grubih gresaka za Evropu tako da ova sinocna utakmica slaba utjeha i pirova pobjeda nakon svega, nakon evropske bruke i sramote, jer Evropa je mjerilo i za ekipu i za igrace i trenera i upravu, a na tom ispitu su svi pali, naravno, cast pojedincima. A odgovornosti, nigdje, jos jedan racun bez krcmara, steta napravljena, a ceh placa Zvezda, na kraju balade svi cute, prave se ludi, niko kriv, niko odgovoran, pojeo vuk magarca, i tako u krug. PRIVATIZACIJA ZVEZDE, jedino pravo i zdravo resenje, jer ovako stvarno sa ovima i ovakvima koji sada vode Zvezdu zaista vise niti ide niti moze! ,,Idemo dalje!“

Reply
MILOS RANKOVIC сеп 21, 2020 at 13:41

SLOBODNO OBJAVITE,JA SE PRESTAVLJAM SA SVOJIM IMENOM I PREZIMENOM,ONI KOJI OMALOZAVAJU ZVEZDU I JA CU NJIH MNOG JACE,TO JE SAMO ZA NJIHOVOG POTPAROLA

Reply
MILOS RANKOVIC сеп 21, 2020 at 13:39

PRVO MI NIJE JASNO KAKO OVAKVA PROMENA U IGRI ZA CETRI DANA,DRUGO MNOGO MI JE DRAGO STO SU ZVEZDINA DECA IGRALA DANAS,TRECE DRAGO MI JE ZBOG PAVKOVA ZA POLA SATA SE VIDI DA JE OVO STARI PAVKOV,TRCI,BORI SE,ZELI,TO NAM TREBA,CETVRTO POZDRAV ZA ONOG MUTAVOG POTPAROLA VOZDOVCA,DA SE POKRIJES USIMA IMA DA VAS GAZIMO SVAKI PUT PO PET KOMADA,TI CES ZVEZDU DA PODSMEVAS,KAD PRICAS O ZVEZDI IMAS MIRNO DA STOJIS GOVEDO JEDNO,ZA KRAJ SA OVAKOM IGROM NECE BITI PROBLEMA SA BILO KIM U PLEJ OFU,IAKO KRITIKUJEMO MI VAS PODRZAVAMO,MISLIM NA IGRACE,ZA UPRAVU NEMA PODRSKU

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 21, 2020 at 11:21

za moje 54g se ne sećam da je bilo lepših golova..očekujem da ovako bude i protiv celja/ararat i ja cu biti prezadovoljan ligom evrope

Reply
deki сеп 21, 2020 at 13:37

Делимично задовољан да , презадовољан не , тек сад видим да је велика штета што смо изгубили од Омонија.

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 21, 2020 at 13:41

imenjače..jeste veća lova u LŠ ali budimo iskreno ovo je ipak smešan tim koji je uvek sluzio za gol razliku..baš me briga za takmičenje ako nam svi daju po 6 komada..necu da nas ponizavaju..ovo je realno liga evrope za nas

Reply
Goran0008034 сеп 21, 2020 at 09:11

Kako to da posle jedne, u svakom pogledu, dobre igre Zvezde, nema ni jednog komentara? Zar dezurni „pljuvaci“, koji inace salju po deset komentara kada Zvezda odigra lose, i kada i treba RECI da je lose, ne mogu da odvoje par minuta vremena i kazu: bravo, ovo je ono sto hocemo da gledamo. Agresivno, brzo, efikasno. Znam i ja da nam se veceras sve poklopilo sto se golova tice, sve lepsi od lepseg, da nece uvek biti tako, ali sve pohvale za pristup igri, za presing igru na loptu kod 5:0, juriti jos jedan gol … . Ali ta „pljuvanja“ pojedinaca, verovatno, ima veze sa njihovim nacinom zivota, jer kako kaze Arhimandrit Tadej: KAKVE SU TI MISLI, TAKAV TI JE ZIVOT“. A za ono sinoc: BRAVO MOMCI, TAKO NASTAVITE, TAKO SE POSTUJE GRB I DRES SVETINJE KOJI NOSITE.

Reply
Србин са Космета сеп 21, 2020 at 21:00

у 99% случајева се слажем с твојим мишљењем,могу слободно да ти дам плус и да не читам,јер си реалан и објективан

Reply

Leave a Comment