Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Продаја сезонских карта траје још 10 дана, пожурите!

Продаја сезонских карата за такмичарску сезону 2020-2021 траје још само 10 дана, а одзив Звездаша на нову акцију и даље је почетком друге недеље продаје изузетно добар.

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да је током првих 10 дана продаје велики број сезонских карата добио нове власнике, а акција са великим погодностима и попустима за све заинтересоване Звездаше трајаће до 30.09.2020. године.

Подсећамо, у продају је у складу са здравственим препорукама и ограничењима, пуштено само 30 посто капацитета дворане “Александар Николић”.

Будите део нове сезоне КК Црвена звезда мтс без обзира на све препреке које су пред нама, а које ћемо свакако лакше пребродити заједно, посебно уз подршку са трибина, која ће, надамо се, ускоро доћи када се стекну здравствени услови за то!

Зато обезбедите своје место у хали “Алекдандар Николић” за такмичарску сезону 2020-2021!

Клуб подсећа да је од почетка друге недеље продаје отворено још једно место за куповину сезонских карата. Продајно место од прве недеље па све до завршетка продаје (за све секторе сезонских улазница) је у просторијама Клуба на Малом Калемегдану. Радно време: радним данима од 10 до 18 часова и суботом од 10 до 16 часова..

Од 17. септембра сезонске улазнице за Трибине и Партер навијачи су у прилици да купе и у Хали А. Николић у званичној продавници Клуба “ФАН СТОРЕ”. Радно време овог продајног места ће бити сваког радног дана од 11-18 часова.

Такође, почела је и онлајн продаја која ће многима у време пандемије бити и најприхватљивији начин за куповину сезонских карата. Линк за онлајн куповину је истакнут на клупском сајту, као и на линку
https://www.tickets.rs/program/crvena-zvezda-mts-sezonska-ulaznica-30-2239

Клуб још једном подсећа:

– Право на цену са попустом ћете моћи да остварите уколико на увид донесете сезонску улазницу из сезоне 2019/20, као и чланску карту КК Црвена звезда;

-Продаја траје три недеље, до 30.09.2020.године.

-Приликом куповине сезонске, купац је у обавези да приложи личне податке, као и ЈМБГ број од ове сезоне, што налаже нови Закон о спорту и КК Црвена звезда је у обавези да достави те подате МУП Србија ради општих услова безбедности на спортским догађајима па Вас молимо за разумевање.

– Могућност плаћања на рате постоји и даље за власнике кредитиних картица Банке Интеса и Комерцијалне банке, бескаматно на 3 и 6 месечних рата.

Обавезно је ношење заштитиних маски приликом куповине сезонских карата па Вас молимо да их понесете.

*Сезонске улазнице за почасна места ће се накнадно наћи у продаји, али сви заинтересовани навијачи могу резервисати улазнице позивањем броја 011-3284-780 као и путем мејла: mzivlak@kkcrvenazvezda.rs

** Пакети улазница Звездаш Јуниор, као и Звездаш Сениор (НОВ ПАКЕТ), биће у продаји од друге недеље, само на Малом Калемегдану, а више информација биће доступно на званичном сајту Клуба;

*** Сви остали пакети улазница биће у продаји у зависности од здравствене ситуације и прописаних мера од стране надлежних институција Републике Србије.

****Током читаве сезоне 2020/2021 Клуб ће у потпуности поштовати све епидемиолошке мере, а самим тим апелује на све навијаче да се понашају одговорно, носе маске на свим местима где је то неопходно и држе физичку дистанцу.

The post Продаја сезонских карта траје још 10 дана, пожурите! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment