Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини бисери – Нових 38 голова наших талената

Протеклог викенда таленти из „Звездине фабрике“ су на 11 мечева остварили 9 победа и уз то постигли 38 голова, чиме су поново демонстрирали велику ефикасност као пре недељу дана.

Феноменални су били наши омладинци и убедљиво савладали Бродарац резултатом 4:1, упркос томе што су имали играча мање током већег дела меча, као и гол заостатка на полувремену. Пулени Марка Неђића су се тако вратили на лидерску позицију, а поготке су постизали Никола Кнежевић, Никола Митуљикић, Урош Бранковић и Марко Стојановић, ипак треба споменути и Уроша Лазића, момка који је ушао на старту другог полувремена и меч завршио са три асистенције. Јуниори Графичара такође су забележили победу, а тријумф екипи Дејана Симића резултатом 2:0 головима донели су Глушчевић и аутогол Младеновића.

1. Црвена звезда – 25 бодова, гол разлика 32:8

2. Бродарац – 24 бода, гол разлика 20:7

3. Партизан – 23 бода, гол разлика 24:9

———

9. Графичар – 15 бодова, гол разлика 13:14

Стрелци: Матеја Бачанин (Црвена звезда, 9 голова), Никола Кнежевић (Црвена звезда, 8 голова), Никола Митуљикић (Црвена звезда, 3 гола), Петар Пиплица (Графичар, 3 гола).

Феноменални су били изабраници Срђана Стојчевског у оквиру 10. кола Кадетске лиге Србије и постигли чак седам погодака у дуелу са Бродарцем. По два пута су погађали Давор Ракић, Мирко Николашевић и Јован Шљивић, а дебитантски гол у црвено-белом дресу је постигао Стефан Миладиновић. Такође, убедљиву победу и одличну партију забележили су и кадети Графичара резултатом 3:0. Изабраници Николе Ђуровића тријумфовали су головима Бошковића, Мимовића и Кахвића.

1. Чукарички – 25 бодова, гол разлика 31:8

2. Партизан – 24 бода, гол разлика 32:3

3. Војводина – 23 бода, гол разлика 29:14

4. Црвена звезда – 21 бод, гол разлика 28:9

5. Графичар – 18 бодова, гол разлика 28:12

Стрелци: Александар Кахвић (Графичар, 15 голова), Давор Ракић (Црвена звезда, 7 голова), Јован Мијатовић (Црвена звезда, 4 гола), Мирко Николашевић (Црвена звезда, 4 гола).

Наш развојни тим Графичар ремизирао је у утакмици 6. кола Прве лиге Србије против екипе Жаркова резултатом 1:1, а једини гол за Графичар постигао је Борисав Бурмаз у 90. минуту.

1. Кабел – 18 бодова, гол разлика 11:2

2. Раднички 1923 – 16 бодова, гол разлика 14:4

3. ОФК Жарково – 12 бодова, гол разлика 7:4

———

9. Графичар – 8 бодова, гол разлика 10:8

Селекција млађих омладинаца Графичара, коју са клупе предводи Душан Шарановић, савладала је екипу Локомотиве резултатом 5:0. Голове су постигли Радојевић (3), Тимофејев и Бајић. Одмерили су снаге наше две пионирске селекције. Са једне стране Црвена звезда дечаци рођени 2006. године предвођени Бојаном Маћешићем, а са друге годину дана млађи фудбалери Графичара које предводи Милорад Вилотић. Успешнија је била Звезда, резултат је био 2:0, а погађали су Лука Ђорђевић и Теодор Илић.

Млађи пионири Црвене звезде изгубили су од екипе Оле-а резултатом 5:3, а голове за наш тим постигли су Петрушев, Костић, Јовичић. Савладали су млађи пионири Графичара вршњаке који носе дрес новобеоградског Радничког и још једном демонстрирали да су у доброј форми на старту сезоне. Резултат је био 4:1 у корист тима Милоша Ђорђевића, два поготка су дело Уроша Благојевића, а у стрелце су се уписали још Александар Еремић и Димитрије Николић.

У оквиру 3. кола Прве лиге петлића Београда групе А наши најмлађи фудбалери победили су екипу Радничког из Обреновца резултатом 4:1, а голове су постигли Грбић, Матић, Цвитко и Василић.Два поготка Бојатовића и гол Дамјановића били су довољни да петлићи Графичара савладају екипу Петлића. Резултат је био 3:2 у корист тима Владе Вучића.

The post Звездини бисери – Нових 38 голова наших талената appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment