Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Звезда одбила понуду Саудијаца за Бена

Многи спортски медији данас су пренели информацију да се један од најбољих фудбалера Црвене звезде Ел Фарду Бен налази на корак од преласка у екипу саудијског Ал-Ахлија. На клупи екипе из Џеде седи некадашњи тренер наше екипе Владан Милојевић, а један од кључних улога у тиму има некадашњи капитен црвено-белих Марко Марин.

Репрезентативац Комора је велика жеља тренера Милојевића, а интересантно је напоменути да су њих двојица међусобно сарађивали како у нашем клубу, тако и у грчком Паниониосу.

Како се незванично сазнаје руководство клуба из Џеде је на адресу Црвене звезде послало понуду у висини од 2 милиона Евра, с`тим да наведену суму желе да исплате у неколико рата. Управо то се појавило као камен спотицања у преговорима, пошто руководство нашег клуба пристаје на наведено обештећење, али да се оно уплати у целости.

Оно што је у овом моменту извесно, Ел Фарду Бен ће сигурно остати на стадиону „Рајко Митић“ до краја квалификација за групну фазу УЕФА Лиге Европе након чега ће извесно је доћи до разлаза.

Повезане вести

Leave a Comment