Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Француз и Холанђанин српског порекла на мети Звезде

Црвена звезда ужурбано ради на доласцима и одласцима до краја прелазног рока. У последње три недеље биће јако вруће на „Маракани“ по том питању, што наговештава да би први могао да оде Ел Фарду Бен у Ал-Ахли код Владана Милојевића.

На „излазним вратима“ је и Милан Родић, за кога се интересују клубови из Турске и Азије.

Звезда је спремна да изађе искусном левом беку у сусрет да направи велики уговор због свега доброг што је урадио у протекле три године.

И зато се, према сазнањима „b92.net“, ради и на његовој замени. Први на мети је француски леви бек из Генчлербирлигија Пјер-Иве Полома. Полома је поливалентан играч, може да игра по целој левој страни, али чак и на месту штопера. Овај 26-годишњи дефанзивац пре Генчлера играо је за Сент Етјен, Шатеру, Лавал и Оксер. Уговор са турским клубом га везује до 2021. године, али постоји могућност за договор, чиме би Звезда „убила две муве“ јер је и потрази и за централним дефанзивцем.

Пјер-Иве Полома

Такође, и за везистом и избор је пао на холандског фудбалера српских корена Марка Вејиновића.

Вејиновић је тренутно слободан играч после одласка из пољске Арке и постоје велике шансе да дође на „Маракану“. Бивши млади репрезентативац Холандије има јак „CV“, носио је дресове АЗ Алкмара, Витесеа и Фејенорда и донео би сигурност у везни ред црвено-белих.

Марко Вејиновић

(извор: b92.net)

Повезане вести

Leave a Comment