Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Директан пренос сусрета који одређује будућег Звездиног противника

Фудбалери Црвене звезде поразом у Никозији овосезонско европско путешествије настављају у оквиру плеј-оф квалификационе фазе за УЕФА Лигу Европе. Жреб у Ниону одлучио је да ће пулени тренера Дејана Станковића у апсолутно најважнијем сусрету ове јесени гостовати победнику дуела у којем ће снаге одмерити шампион Јерменије Арарат-Јерменија Јереван и шампион Словеније Цеље.

Дуел између Арарат-Јерменије и Цеља игра се у четвртак 24. септембра са почетком од 16 часова, а сви навијачи Црвене звезде и љубитељи фудбала имаће прилике да будућег Звездиног противника упознају и у директном телевизијском преносу. Наиме, наведени сусрет биће директно преношен на Спорт клубу 3.

Повезане вести

2 comments

Delije Sever Ns сеп 23, 2020 at 00:16

Brate nikom ništa ovde nije jasno,neće igrati kući jer samo jedna tekma se igra i ko ima više sreće taj je domaćin takvo je pravilo.Ajde što nema gledalaca i da razumem a što nema ni revanša to mi nikako nije jasno.Da je bilo revansa sad bi čekali tekmu protiv Omonije na Mari i jebali bi joj majku garantujem da bi bili u 4 kolu Lige Šampiona koliko je kriva korona toliko je kriva i uefa za naš neprolazak dalje i nakarad sistem.

Reply
Раде Р. Српска сеп 22, 2020 at 20:33

Само једно ми једно не иде у главу. Како Звезда стално игра у гостима,ако је већ повлаштен тим,када ће играти код куће?

Reply

Leave a Comment