Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Аталанта нуди 4 милиона евра и да играч остане до јуна 2021.

Италијани су изгледа запели да капаришу Жељка Гаврића у финишу прелазног рока, а талентовани крилни нападач је у фокусу клубова из Серије А. Изгледа да су скаути Аталанте најбоље анализирали младог репрезентативца Србије, док су Рома и Ђенова само незванично показали интересовање, без конкретних потеза.

У Црвеној звезди за сада вагају наредни потез, јер на столу имају конкретну понуду. Од екипе из Бергама стигла је понуда вредна 4.000.000 евра. Италијани желе да плате обештећење у неколико рата, а да Гаврића узму тек од јуна следеће године.

Овај потез је изнуђен чињеницом да су већ попунули састав са играчима изван Европске уније, не могу да региструју више ниједног новајлију, а не желе да изгубе трку за младог репрезентативца Србије.

После елиминације од Омоније, прилив новца у Звездину касу је смањен, али постоји прилика за поправни. Црвено-бели 1. октобра играју против Арарат Јерменије или Цеља, за пласман у Лигу Европе. Заузет је на Маракани став да нема продаје испод цене, а циљ је да се део играча, који нису у првом плану, прода у наредне две недеље. Гаврић није међу тим играчима.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-zvezdi-stigla-ponuda-za-gavrica-vredna-4-000-000-evra-235606/

Повезане вести

2 comments

ГоранМ_2469 сеп 24, 2020 at 09:47

4 милиона је ништа, ја га не бих продавао још најмање 2-3 године да стаса у још бољег играча а онда би му цена сигурно била 15-20 милиона.

Reply
deki сеп 23, 2020 at 21:21

За Гаврића ништа испод 10 милиона , па ко воли нек изволи , вредеће он и много више од тога.

Reply

Leave a Comment