Moja Crvena Zvezda
АрхиваДомаћи шампионатФудбал

Piraeus leasing uz Zvezdu

Detalj sa potpisivanja ugovora

FK Crvena zvezda je dobila još jednog renomiranog partnera i sponzora. Piraeus leasing je od četvrtka 23. decembra član Zvezdinog sponzorskog pula. Ugovor je potpisan na godinu dana a njegove pojedinosti su poslovna tajna dva partnera.

„Veliko nam je zadovoljstvo sada, kad se svode računi, da pravimo novu saradnju, radujemo se novim poslovnim uspesima, i to je jedini način da nastavimo sa ovim dobrim radom koji smo imali tokom godine, i da omogućimo rezultate koje su postizale prethodne generacije Crvene zvezde. Crvena zvezda danas nastavlja saradnju sa renomiranim svetskim kompanijama, i ovim putem želim da poželim dobrodošlicu Piraeus leasing-u u crveno-belu porodicu. Crvena zvezda će nastaviti i u budućnosti da se razvija kako na terenu tako i u marketingško-sponzorskom smislu“, rekao je direktor Marketinga Crvene zvezde Goran Broćić.

Ispred kompanije Piraeus leasing predstavnicima medija obratio se Nikola Vujović, direktor prodaje.

„Piraeus bankarska grupacija u kontinuitetu sponzoriše nacionalni tim Grčke, i iz toga proizilazi i da je prirodna saradnja da Piraeus leasing Beograd sponzoriše najtrofejniji srpski klub. Piraeus leasing se na našem tržištu pokazao kao kompanija koja je pionir u pružanju inovativnih servisa i usluga kao i kompanija koja klijentima izlazi u susret iz godine u godinu, nudeći im mogućnost da iskoriste veliki broj pogodnosti i najpogodnije uslove finansiranja. Potpisivanjem ovog ugovora, mi ne samo da smo u prilici da podržimo klub već i da učeći od najboljih odemo korak dalje i postanemo eksperti u našim segmentima poslovanja. Sporazum Piraeus leasing-a i Crvene zvezde će uključivati reklamu Piraeus leasing-a na fudbalskom stadionu, kao i sve druge vidove marketingške saradnje. Kao veliki navijač Crvene zvezde, iskreno se nadam da će ova saradnja biti uspešna i dugogodišnja na obostrano zadovoljstvo“, kazao je Vujović.

Posebnu težinu potpisanom ugovoru dalo je prisustvo Konstantinos Ciolis, generalnog direktora Piraeus leasing-a, koji je povodom saradnje sa našim klubom rekao:

„Piraeus leasing kao član Piraeus bankarske grupe poštuje visoke principe društveno-odgovornog poslovanja u svim zemljama u kojima posluje. Stavljajući poseban akcenat na podršku i promociju aktivnosti u domenu sporta, kulture i zaštite životne sredine, Piraeus leasing će i u Srbiji nastaviti da se ponaša kao društveno odgovorna kompanija koja vodi računa o lokalnoj zajednici. Upravo, rukovodeći se ovim visokom principima poslovanja, Piraeus leasing danas postaje i ponosni sponzor našeg najtrofejnijeg fudbalskog kluba Crvene zvezde! Meni, kao i svim zaposlenima u Piraeus leasing-u, je posebno zadovoljstvo što postajemo deo jedne uspešne sportske priče koja objedinjuje podršku sportu, promociju zdravog načina i timski duh. Velika nam je čast što smo postali partneri jednog ovakvog kluba, jednog od najvećih u Evropi. Naša dva tima imaju istovetne ciljeve i zato verujemo da ćemo u narednom periodu konstantno poboljšavati naš učinak i beležiti dobre rezultate, na zadovoljstvo kluba, navijača i korisnika naših usluga. Želim vam vrhunske rezultate u periodu koji dolazi. Drago mi je što sam od Zvezde dobio dres sa brojem 10, jer desetka je simbol uspešnih!“

Na kraju Goran Broćić je najavio posebnu pogodnost za članove Crvene zvezde kad je u pitanju ugovor sa Piraeus leasing-om.

„Pored sponzorskog ugovora sa Piraeus leasing-om, mi ćemo zajednički sa našim novim partnerom pripremiti jednu specijalnu ponudu za članove Crvene zvezde. Očekujemo da će se u toj ponudi pridružiti i ostali partneri iz sponzorskog pula Crvene zvezde. Da li će to biti bez kamate ili nešto slično videćemo, ali uglavnom biće specijalna ponuda za članove Crvene zvezde koju ćemo u narednom periodu detaljnije obrazložiti.“

Повезане вести