Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Станковић: „Добро смо спремили меч“

Црвена звезда је била убедљива против лучанске Младости у оквиру деветог кола Суперлиге Србије и тријумфовала резултатом 4:0, а задовољан приступом, мотивацијом као и игром његових пулена је шеф стручног штаба Дејан Станковић.

Добро смо спремили меч. Честитао бих играчима, јер није лако бити у ритму где се стално играју утакмице, а с друге стране мора да се мисли о опоравку, играчима који излазе из повреде, о минутажи… Заиста смо били интелигентни и борбени, те успели да однесемо бодове са традиционално неугодног гостовања у Лучанима. Добро смо деловали на терену и били сигурни током свих деведесет минута – почео је Станковић.

Шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић је предвидео да ће Панков постићи погодак код прекида из 70. минута.

– Имао сам осећај да ће се Панков уписати у стрелце, али то је зато што верујем у прекиде. Казнени ударци су ствар добре организације, концентрације и храбрости. Момци који изводе прекиде имају квалитет, у стању су феноменално да центрирају, а нашим скакачима је да верују у себе, пронађу простор и постигну погодак.

Оптимиста је Станковић пред дуел са Араратом који је на програму у четвртак.

Данашњи меч је одлична мотивација за дуел у Јеревану. Ово нам доноси мир. Фаворити смо у Јерменији, очекујем добру утакмицу, а циљ је јасан – победа и Лига Европе – закључио је Станковић.

The post Станковић: Добро смо спремили меч appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment