Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Дегенек се у Лучанима опростио од Супер лиге Србије

Фудбалери Црвене звезде у оквиру 9. кола Супер лиге Србије убедљиво су савладали екипу Младости у Лучанима резултатом 4:0 и тиме наставили серију тријумфа на старту овосезонског шампионата. Тријумф на увек незгодном гостовању у Лучанима свакако ће остати у сећању једном фудбалеру наше екипе.

Аустралијски репрезентативац Милош Дегенек одиграо је свих 90 минута током овог сусрета и тиме се по други пут у својој каријери опростио од екитног ранга српског клупског фудбала. Међутим, Дегенек се овим сусретом није опростио и од црвено-белог дреса, пошто ће дрес омиљених боја понети и наредног четвртка (1. октобра) када ће пулени тренера Дејана Станковића у Јеревану против Арарат-Јерменије војевати одсудну битку за европску јесен у сезони 2020/21. Тек након тог сусрета Дегенек се сели у Белгију где ће понети дрес екипе Гента.

Милош Дегенек је у Црвену звезду први пут стигао у јулу 2018- године и био је један од најзаслужнијих за први пласман нашег клуба у групну фазу Лиге шампиона. Клуб је напустио већ наредне зиме и преселио се у екипу Ал-Хилала из Ријада, али се тамо задржао свега шест месеци и уследи је повратак на стадион „Рајко Митић“.

Повезане вести

1 comment

Delije Sever Ns сеп 27, 2020 at 10:31

Care živ bio,srećno u nastavku karijere,svaku tekmu si davao 100% sebe i zato si bio cenjen.Sve najbolje.

Reply

Leave a Comment