Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Списак лиценцираних играча за плеј-оф Лиге Европе

И поред чињенице да још увек није донета одлука о одигравању плеј-оф сусрета Лиге Европе између Арарат-Јерменије и Црвене звезде, руководство нашег клуба послало је списак фудбалера на које рачуна за последњу квалификациону рунду.

Оно што свакако упада у очи је чињеница да се на списку нашло име фудбалера који од почетка нове сезоне није био у плановима тренера Дејана Станковића. Јунак прошлосезонског доброг резултата у Берну, Аргентинац Матео Гарсија конкурисаће за дуел против јерменског шампиона и самим тим се намеће питање да ће Гарсија ипак добити нову прилику у црвено-белом дресу. Уз њега на списку лиценцираних играча нашло се име Милана Павкова који је добио одређену минутажу у претходна два првенствена кола, а у дуелу са Вождовцем уписао се и у листу стрелаца. Такође се на списку нашло и име Вељка Симића који као и Гарсија од почетка сезоне није одиграо ни минут у црвено-белом дресу.

Треба нагласити да за меч са Арарат-Јерменијом неће конкурисати Секу Саного због жутих картона иако се његово име нашло на списку лиценцираних играча, а због повреде на списку лиценцираних нема Ричмонда Боаћија за кога се све чешће помиње да је завршио своју мисију на стадиону „Рајко Митић“.

– Списак фудбалера Црвене звезде за плеј-оф фазу Лиге Европе:

Голмани: Милан Борјан, Зоран Поповић.
Одбрана: Милан Гајић, Милош Дегенек, Радован Панков, Немања Милуновић, Милан Родић, Марко Гобељић.
Средина: Мирко Иванић, Гелор Канга, Александар Катаи, Матео Гарсија, Његош Петровић, Вељко Симић, Вељко Николић, Душан Јованчић, Ел Фарду Бен, Секу Саного, Срђан Спиридоновић.
Напад: Милан Павков, Дијего Фалћинели, Алекса Вукановић.

На прелиминарном списку нису се нашла имена Страхиње Ераковића, Андрије Радуловића и Жељка Гаврића, али то не треба никога да брине, пошто су они лиценцирани преко тзв. „Б“ списка.

Повезане вести

1 comment

Delije Sever Ns сеп 28, 2020 at 21:47

Ako je Ben na izlaznim vratima Marakane a zaslužio je da ode i da se unovči po meni treba ostaviti Garsiju dati mu šansu još jednu i garantujem da će je iskoristiti.Imamo Gavrića po krilu ostaviti njega,Spiridonović je tu,Malog Radulovića uvoditi u igri i jednim potezom dižemo cenu Gavri,Garsija se dokazuje i na leto prodaje ladno samo ako ga krene za 3 do 3,5 miliona e,malog Radulovića spremati kad ode Gavra i eto love naleto u našoj kasi.Dogodine Gavra košta 5,6 miliona e,Garsija 3milona e a Radula već imamo za sledeću godinu spremnog.Ljudi Garsija je po meni bolji i od Vukanovića i od Spiridonovića samo mu dajte šansu i ne nasedajte da ga prodte upola cene od one koju ste dali za njega.Samo par tekmi u kontinuitetu i to je to.Nezabiravite da nas je on uveo u Lš,fenomenalan bio u 2,3 kola našeg prvenstva i onda došla povreda promena trenera korona i jbga nigde ga nema.

Reply

Leave a Comment