Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Коначна одлука: Арарат-Јерменија и Црвена звезда играју у Никозији

Нагађањима је коначно дошао крај. Европска кућа фудбала (УЕФА) коначно је пресекла све приче у вези одигравања сусрета плеј-офа за Лигу Европе између Арарат-Јерменије и Црвене звезде. Услед ратних сукоба који су у недељу избили на територији Нагорно-Карабах и проглашења ратног стања у Републици Јерменији, шампион ове бивше совјетске републике угостиће фудбалере Црвене звезде на Кипру.

Данас нешто пре 17 часова УЕФА је званично обавестила руководство нашег клуба да ће се сусрет одиграти на „ГСП“ стадиону у Никозији, управо на оном стадиону на којем су црвено-бели недавно након извођења једанаестераца елиминисани из квалификација за Лигу шампиона. Иако се током дана могло чути да ће се спорни дуел ипак одиграти у Јеревану, тврдња јерменских власти да су и турске трупе војно дејствовале у критичној зони и да новонастала ситуација прети да екскалира, челници европске куће фудбала нису желели да рескирају и одлучили су да „Рајско острво“ поново угости пулене тренера Дејана Станковића.

Сусрет између Арарат-Јерменије и Црвене звезде одиграће се у четвртак 1. октобра са почеткм од 19 часова по српском времену.

Повезане вести

6 comments

Delije Sever Ns сеп 30, 2020 at 10:53

Pitajte Sever dal neko podržava Uefu i njene stavove…Budaletino jedna Veterenska,ništa te niko nije pitao jebala te uefa,samo koliko su nam zla nanenili,jel se to zaboravlja,marš bre u penziju.

Reply
Delije Sever Ns сеп 30, 2020 at 10:48

Za „Veterana“…Odjebi bre!!!Jebala te Uefa i tvoje teorije zavere.Ma tvoje vreme je prošlo marš bre u zaborav.

Reply
MILOS RANKOVIC сеп 29, 2020 at 19:55

MOLIM SVE ZVEZDASE SKUPLJAM NOVAC ZA TERZICEVU KARTU ZA JERMEN,POSTO ON OCE TAMO DA IGRA NEK PUTUJE O NASEM TROSKU,OBOREN AVION 80 KM OD JERMENA,KAZU BEZBEDNO,BAS SAD VIDIM KOLIKO JE BEZBEDNO,PODRSKA JERMENSKOM NARODU U SVAKOM SLUCAJU

Reply
Delije Sever Ns сеп 29, 2020 at 19:16

Uefa mafija,uefa mafija,uefa mafija…Uefa mafija,uefa mafija.

Reply
Veteran Sever сеп 30, 2020 at 02:37

Izgleda da je Krvavi u pravu: ti si stvarno neki Indijanac! UEFA mafija, a UEFA i pored bolesne želje direktora kluba Terzića da se igra u Jermeniji , donela odluku da se igra u Nikoziji. I pošto si izgleda stvarno klasičan Indijanac – verovatno ne znas ko je savetnik predsednika UEFE? Dejan Stanković, inače trener Crvene Zvezde.U bordu UEFE su Dan Tana, bivši predsednik Zvezde i Zoran Laković, bivši gensek FSS i pre toga član Uprave Crvene Zvezde. Potpredsednik sudijske komisije UEFE je godinama Zoran Petrovic…Sve mafijaši i mrzitelji Zvezde, počev od Dekija Stankovića… I – da li si ti jedan od od onih idiota što su u košarkaškoj Evroligi ludački zviždali himni Evrolige i tako nas izbacili sa spiska timova koji su 2018. trebali da dobiju A Licencu na 5 godina, a sto je 2017 Čović sve utanačio sa čelnicima Uleba. I tako su idioti zeznuli svoj klub za 20 miliona evra i stabilno funkcionisanje. Od budala definitivno ne može normalno da se živi.

Reply
ĐOLE BARI 91 сеп 29, 2020 at 18:53

RAZUMNA ODLUKA,NAJVAŽNIJE JE NE RIZIKOVATI ŽIVOTE . ŽAO MI JE JERMENE,MNOGO SU KAO I MI STRADALI KROZ ISTORIJU ,ŽELIM I SVAKO DOBRO . ŠTO SE MEČA TIČE MNOGO SMO BOLJI, U NAPAD OD PRVOG SEKUNDA .

Reply

Leave a Comment