Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Станковић: „Заслужено у Лиги Европе“

Црвена звезда се победом над Арарат-Јерменијом резултатом 2:1 пласирала у групну фазу Лиге Европе, а први утисак шефа стручног штаба нашег тима Дејана Станковића био је тај да је спортски циљ вечерашњим тријумфом испуњен.

Честитам свим играчима, њима иду заслуге за то што четврту годину у низу учествујемо у континенталном такмичењу. Може да се поведе прича да ли смо играли допадљиво или не, али то сада није толико важно, једино је битно то да смо поново у Европи и да ћемо играти групну фазу такмичења у ком ћемо имати прилику да се опробавамо са бољима, да се такмичимо, да се надигравамо, да напредујемо – почео је Станковић.

Морао је шеф стручног штаба нашег тима да прави принудне измене у другом полувремену.

– Велики је притисак када се игра само једна утакмица. Данашњом победом смо скинули терет и добро се осећам због тога. Имали смо и принудне измене, па је Канга изашао због проблема са ложом, а Бен превентивно. Можда смо у последњих петанест минута мало застали, али сада имамо времена да радимо у миру, јер смо уласком у Лигу Европе, понављам, остварили спортски циљ.

У тренутку када је Црвена звезда у потпуности могла да преломи утакмицу, дешава се да се из Фалћинелијеве шансе отвара контра за домаће којии су смањили резултат и увели меч у неизвесност.

Могли смо тада да решимо питање победника, али шта је ту је. Катаи и Фалћинели су постигли голове, али заслуге иду целој екипи. Имамо сад времена да радимо у миру, чека нас нова утакмица већ у недељу, а онда иде репрезентативна пауза, па вечити дерби – закључио је Станковић.

The post Станковић: Заслужено у Лиги Европе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Delije Sever Ns окт 2, 2020 at 09:01

Ajmo dežurne budale i kritičari pljujte,vređajte,pucajte po našoj Zvezdi…ajde bre šta čekate,Bravo za Zvezdu.Za usranog debila i propalog „Veterana“Uefa mafija,uefa mafija,uefa mafija.

Reply

Leave a Comment