Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

Црвено-бели у земунском „Пинкију“ траже прве бодове

Претходног викенда футсалери Црвене звезде прославили су прву шампионску титулу у клупској историји, али је славље покварио пораз у оквиру 1. кола Прве футсал лиге Србије. у Хали спортова „Ранко Жеравица“ црвено-бели су поражени од нишког Винтер спорта резултатом 4:5 чиме су доживели први првенствени пораз у клупској историји. Прилику за поправак утиска наша екипа имаће у петак 2. октобра.

КМФ Црвена звезда гостује у земунској дворани „Пинки“ екипи КМФ Земун Само право. Земунци су на старту новог шампионата поражени од новог/старог прволигаша екипе Коњарника резултатом 7:6 тако да ће и они имати велики мотив да се у правом светлу докажу у дуелу са националним шампионом.

Претходне сезоне две екипе су одиграле два сусрета у којима су црвено-бели славили. У хали „Пинки“ Црвена звезда је 27. септембра претходне године победила резултатом 6:2, да би пет месеци касније у новобеоградском храму спорта резултат био 4:2 у корист наше екипе.

Треба још напоменути да је током првенствене паузе Марко Роксић, прошлосезонски члан КМФ Црвена звезда потао члан земунске екипе.

– Прва футсал лига Србије, 2. коло:
КМФ Земун Само право – КМФ Црвена звезда
Дворана: Културно-спортски центар „Пинки“, Земун
Датум: Петак, 2. октобар
Почетак: 21 час

Повезане вести

Leave a Comment