Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Одбојкаши Звезде максимални против Борца

Одбојкаши Црвене звезде су у четвртом колу Суперлиге за одбојкаше савладали екипу Борца са 3:0 (25:23, 25:20, 25:22).

Целу утакмицу је Црвена звезда одиграла са поставом Стефановић-Додић, Тадић-Андоновић и Станковић-Синђелић, уз либера Трифуновића. Једини играч који је улазио у игру је Вања Еремић, који је током трећег сета заменио Луку Тадића.

У првом сету је Црвена звезда, потпомогнута грешкама домаћих играча, врло брзо остварила предност од 6:1. Међутим нису црвено-бели лако освојили тај сет. Сама завршница је донела доста неизвесности јер су искусни играчи Борца стигли до изједначења на 20:20. Наши момци су показали квалитет и овај сет добили на разлику.

Други сет је добијен знатно лакше. Изгледало је да победник ни једног тренутка не долази у питање. Све време су играчи Црвене звезде били у вођству и зауставили противника на двадесетом поену. Последњи поен за црвено-беле је постигао Андоновић ас сервисом.

Трећи сет је на неки начин био реприза првог. Иако су наши одбојкаши били у сталном вођству, Борац је поново запретио и стигао до вођства на 22:21, асом Познића. На крају играчи Црвене звезде не дозвољавају преокрет и освајају и овај последњи сет са 25:22.

Највише поена за екипу Борца је освојио Познић (11), док је најефикаснији играч Црвене звезде био Лазар Додић са 16 поена.

У наредном колу Црвена звезда дочекује Рибницу из Краљева.

БОРАЦ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:3 (23:25, 20:25, 23:25)

Панчево, дворана: СХ Стрелиште Судије: Владимир Цветковић и Владимир Милошевић

БОРАЦ: Милетич Н. (либеро), Мадић Н. 6, Милошевић Д. 6, Дробњак Ј., Стоковић Н. 6, Стојсављевић Д. 9, Познић Б. 11, Кнежевић В. 7, Ђурђевић В. 1, Гмитровић А. 7. Нису играли: Ракита Ж., Маринков Н. и Крстић Н.(либеро) Тренер: Јовић Душан

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Синђелић М. 3, Станковић Ч. 7, Тадић Л. 12, Еремић В., Додић Л. 16, Андоновић А. 11, Стефановић Н.
Нису играли: Мељанац Н. Јевтић П. (либеро), Поповић М., Станковић Д. и Илић Д. . Тренер: Томислав Кукањац

The post Одбојкаши Звезде максимални против Борца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment