Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

Кадети максималним учинком до Јединствене лиге Србије

Кадети КК Црвена звезда мтс одиграли су претходног викенда квалификациони турнир на коме су имали максималан учинак и забележили три победе, чиме су се пласирали у јединствену кадетску лигу Србије.

Утакмице су игране од петка до недеље, а црвено-бели су славили у сва три дуела у хали „Баскет Сити“. На старту турнира кадети Црвене звезде победили су екипу „Беко“ са 83:53,а меч је обележио новопридошли суперталентовани Андрија Вуковић који је меч окончао са 23 поена,а пратио га је Владимир Павловић са 15.

Дан касније били су успешни и у дуелу са вршњацима „Динамика“ и славили 74:54, а Радаковић је био најефикаснији са 19 поена, док је Огњен Матовић убацио 13.

Највећа борба виђена је у недељу када су црвено-бели били бољи од Визуре 65:64, у којој је Симић постигао 15 поена, а Радаковић 10.

Црвена звезда – Беко: 83 – 53
Црвена звезда – Динамик: 74 – 54
Визура – Црвена звезда: 64 – 65

Осим кошаркаша Црвене звезде, у јединствену лигу пласирали су се и кадети „Динамика“ који су такмичење у квалификационој групи завршили на другом месту.

Састав кадетског тима Црвене звезде мтс за сезону 2020-2021:

Филип Радаковић, Огњен Матовић, Андрија Вуковић, Андрија Радојевић, Лазар Гачић, Лазар Гагић, Стефан Чубрановић, Владимир Павловић, Реља Радовановић, Ђорђе Марјанац, Ђорђе Симић, Лука Пратљачић, Алекса Вучетић, Павле Мишић. Тренер: Бојан Ђерић.

Такмичење у јединственој кадетској лиги Србије званично почиње 17.октобра.

The post Кадети максималним учинком до Јединствене лиге Србије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment