Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКонференције за медијеКошаркаНајновијеРегионална лига

Обрадовић: „Квалитет је дошао до изражаја“

Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић рекао је након убедљивог тријумфа у Загребу над Цибоном (104:66), да је до изражаја дошао квалитет на свим позицијама.

– „Причали смо након Турске да у односу на прву евролигашку утакмицу направимо другачији приступ овом мечу. Квалитет је дошао до изражаја на свим позицијама од првог минута против Цибоне и победа није долазила у питање. Знали смо да се тешко носе са притиском, са физичком игром. Добро је да смо победили на овај начин. Сагорели смо у жељи на првој утакмици“ – рекао је Обрадовић на конференцији за новинаре.

Обрадовић је истакао да је изузетно важно да се кошарка игра, упркос проблемима са епидемијом корона вирусом.

– „Изузетно је важно да се игра, не по цену живота, али ако треба да се игра на други начин попут ових балона… Морамо да играмо, да не престајемо, живот је најважнији, али балони су показали да се може и тако, ако је то модел, али не смемо да имамо паузу као претходне сезоне“ – рекао је Обрадовић.

Повезане вести

2 comments

MILOS RANKOVIC окт 6, 2020 at 14:53

POSLE PESICA NISMI IMALI BOLJEG TRENERA,ALI KAO COVEKA NISMO IMALI NIKAD BOLJEG,VIDI SE DA RADI SRCEM,DAJE SEBE 110 POSTO,VODI 30 RAZLIKE HOCE JOS,TO NAJVISE VOLIM,HILJADU POSTO PODRSKA OBRADOVICU I SAMO NAPRED,REKAO SAM I POSLE FENERA DA OBRADOVIC NECE DOPUSTITI COVICU POJACANJE KAD BUDE MOGLO,ON RADI I HOCE UVEK DA POBEDI,SA ROCESTIJEM BICE SPOLJNA LINIJA PAKLENA,MALO ODBRANA CE SKRIPATI ALI SVE SE DA NADOKNADITI,VRATITI RITA NA 4 I TERIJA NA PETICU I BICE PAKLENO,MOZDA I 4 NIJE POTREBNA AKO SIMANIC SE MALO PROBUDI,SIMANIC IMA SUT KOJI U EVROPI NA TOJ POZICIJI NEMA NIKO,POCEO JE DA NABIJA MASU I UZ RAD SA OBRADOVICEM BICE SAMO BOLJI,NAPRED MOMCI I PUNO SRECE

Reply
Tijano окт 7, 2020 at 01:34

Obradovic posle Pešića najbolji trener?? A Radonja???? Pešić sa Zvezdom NIŠTA osvojio nije, a Obradovic tek treba nešto da osvoji…Radonja nam doneo 8 trofeja!!!!! Verovatno si ga nehotice zaboravio…

Reply

Leave a Comment