Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Звездин „бонус“ доноси резултат

Црвена звезда је уписала и десету победу ове сезоне у Суперлиги Србије и тако наставила са сјајним и ефикасним партијама, а оно што је, поред убедљивог тријумфа, обележило меч са Напреком јесу и млади фудбалери који су уписали своје нове минуте, као и још једну одлично одиграну утакмицу.

Како је и сам Дејан Станковић рекао – имаће слатке муке – јер у се у његовом тиму налазе одлични млади фудбалери спремни да одговоре свим изазовима и који се одличним партијама сами намећу. Звездина деца су будућност нашег клуба, а верујемо да су навијачима пуна срца када их гледају, за сада преко малих екрана, с обзиром на то да из утакмице у утакмицу гледамо сјајне потезе наших бисера.

У утакмици против Напретка стручни штаб, на челу са Дејаном Станковић, пружио је шансу свим „бонус“ играчима које имају у ростеру. Страхиња Ераковић, Вељко Николић и Жељко Гаврић су почели утакмицу од самог старта, док су са клупе за резерве ушли Његош Петровић (уместо Канге у 46. минуту), Никола Крстовић (уместо Жељка Гаврића у 72. минуту) и Андрија Радуловић (уместо Милана Гајића у 77. минуту).

Све звездаше радује чињеница и да су наши млади фудбалери веома важан шраф у „машинерији“ Дејана Станковића. Захваљујући Звездиним бисерима, који расту из утакмице у утакмицу и који свој таленат претварају у суви квалитет, наш тим је учествовао у десет од 34 првенствена гола. Много пута чујемо од стране Дејана Станковића и речи хвале упућене нашим младим снагама, а они му враћају на најбољи могући начин.

Вељко Николић је у Суперлиги наступио на свих 10 мечева, постигао је три прелепа поготка, а уписао је и две асистенције. Његош Петровић је у домаћем шампионату одиграо девет утакмица. Жељко Гаврић је уписао осам суперлигашких наступа, постигао је три гола, као и једну асистенцију. Страхиња Ераковић је ове сезоне наступио четири пута у Суперлиги и оставио је и више него добар утисак, чак је на мечу против Вождовца био готово без грешке по статистичким параметрима. Никола Крстовић је до сада одиграо три меча, а уписао се у стрелце у мечу против Мачве, док је Андрија Радуловић уписао два наступа, али се од њих двојице тек очекује да покажу раскошан таленат.

The post Звездин „бонус“ доноси резултат appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment