Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Црвена звезда тужила клуб Владана Милојевића

Финансијска слика на у нашем фудбалском клубу знатно је повољнија пласманом групну фазу УЕФА Лиге Европе. Ипак, далеко је од идеалне, те се гледа да се сваки динар наплати. Претходних година неретко су медији информисали јавност о дуговањима и тужбама које су стизале на адресу Љутице Богдана 1а, али сада је ситуација у потпуности другачија. Црвена звезда мора преко суда да наплати дуговање у висини од 900.000 долара.

Шампион Србије тужио је саудијски Ал-Ахли из Џеде, клуб којег са клупе предводи Владан Милојевић, а чији је члан некадашњи капитен нашег клуба Марко Марин јер до 15. јула није платио рату управо за некадашњег капитена црвено-белог тима. Реч је о 900 хиљада евра. Црвена звезда није имала избора и пресавила је табак и своја потраживања потражиће преко суда. Треба напоменути да је трансфер Марина у клуб из Џеде износио 2,25 милиона долара.

Уплата заостале рате основни је предуслов да дође до трансфера Ел Фардуа Бена за кога је интересовање показао Ал-Ахли и који би требао да износи 1,75 милиона евра. Иначе, Црвена звезда је за Лигу Европе лиценцирала репрезентативца Коморских острва, јер не жели да јој се понови прошло лето када је нападачу пропао трансфер, он се вратио у Београд, али није могао да игра Лигу шампиона.

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC окт 8, 2020 at 11:54

NORMALNO TUZBA,STA NEMAJU PARA, NAFTA IZLAZI U DVORISTE KOD SVIH NJIH,BENA NJIMA DA DAS,TO JE LUDILO,OSTAVI OVU EKIPU NA OKUPU I CUTI,UZECES OD EVROPE BAREM JOS MILION POBEDICEMO KUCI LIBEREC I GENT I MOZDA JOS NESTO,SAD VALJDA IMAS TERZICU PARA,6 MILIONA EVROPA,4,5 MILIONA GASPROM,VULIC,TOMANE,GARSIJA,JOVANCIC,JOVICIC SKORO CETRI MILINA,MTS MILON,ARENA 500 000,TO JE UKUPNO OKO 16 000 000 KOLKO TEBI TREBA JOS,I STO MI NEZNAMO JOS,NIKAD NISAM CUO JOS DA JE KODZAELI PLATIO DUG ZA TUTURICA 400 000 DOLARA A IGRA DRUGU TURSKU LIGU,MALO CUDNO JER NEBI MOGLI DA IGRAJU JER JE UEFA REKLA DOK NEPLATE NEMA IGRE,TO TERZICU NEPRICAS,STA JE TO SICA,PET STANOVA U BEOGRADU

Reply

Leave a Comment