Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Обрадовић: „Басконија је већи изазов него Фенербахче“

Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић сматра да је меч са Басконијом у 2. колу Евролиге већи изазов од сусрета са Фенербахчеом, као и то да ће изостанак навијача представљати проблем за његов тим.

Звезда је између две утакмице одиграла меч у АБА лиги и убедљиво савладала Цибону на премијери регионалног такмичења.

– „Након Цибоне, имамо два озбиљна тренинга за припрему против исто тако озбиљног ривала екипе Басконије. Шампион АЦБ лиге, екипа која је сигурно и појачана у односу на прошлу сезону у којој су освојили титулу. На свакој позицији имају искуство и квалитет, по два одлична играча на свакој позицији. Имају велику чврстину, могућност да комбинују на позицијама, добре шутере, одлично трче. Имају плеја који све то контролише. Басконија је још већи изазов него Фенербахче са којим смо играли на старту сезоне. Нисмо добро одиграли тај меч, под утиском старта сезоне, дуге паузе уз недостатак тих тежих и већих утакмица у том периоду. Сада полако треба да улазимо у такмичарски ритам на највишем нивоу и покушамо да добијемо што више утакмица“ – рекао је тренер Обрадовић.

Европска кошарка је врло добро упозната са атмосфером на домаћим утакмицама Црвене звезде. Ипак, хала „Александар Николић“ ће у наредном периоду одзвањати само звуковима са паркета.

– „Нећемо имати наше навијаче који би нам донели огромно самопоуздање и предност нашем тиму. И то јесте проблем, али морамо да се фокусирамо на оно на шта можемо да утичемо. Цела кошаркашка заједница реагује на ово, види се велика пауза, види се неуиграност, све је помало успорено. Морамо да сачувамо игру, јер су тешки услови у којима играју све екипе. Наравно не по цену живота, али морамо да сачувамо игру, ако се догоди још једна пауза, не знамо како ћемо решити ту ситуацију“ – подвукао је Обрадовић.

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC окт 9, 2020 at 11:46

MISLIM DA JE SAD MNOGO BOLJA TEMA OVO STO JE JUCE BILO DA IZGLASAJU bokana DA VODI ABA LIGU,ALI NECU O NJEMU NEGO O EKIPAMA KOJE SU GLASALE PRVO IGOKEA,SRAM TE BILO DODIKU,IMAS LI MORALA DA PRICAS NESTO TROSIS PARA NARODA SRBIJE KOJI TI DAJE PREDSEDNIK SRBIJE,TROSITE PARE SRBIJE A GLASAS PROTIV TE SRBIJE SRAMOTA I BRUKA,VI NEMOJTE DA SE PREDSTAVLJATE KAO SRBI NEGO CRNOGORCI,BORAC IZ CACKA VI STE JOS VECA BRUKA OD OVIH IZ IGOKEJE,EJ KLUB IZ SRBIJE GLASA ZA CRNOGORCE PA IMATE LI STIDA,COVICU PAMET U GLAVU I NJIMA NISTA DA DATE,SMRDE JEDNE IZ CACKA,MEGA SVI ZNAMO KO VAS VODI GOSPODIN raznatovic KOJI UTURA SVOJE IGRACE U ZVEZDU,ONE KOJE NIKO NECE ON AJDE U ZVEZDU,DA LI TAJ COVEK MOZDA PLACA DRZAVI NEKI POREZ NA OVO STO RADI,SIRI SE PO BEOGRADU KO BOLEST I NIKO NISTA,NJEMU SI COVICU DAO DVORANU DA TRENIRA VIDI KAKO TI VRACA,DELIJE PROCE OVA KORONA DA CE BOG BRZO,KAD DODJE TAJ DOTICNI U DVORANU I SEDNE PORED PARKETA ISTERATI GA ODMAH,ON JE ZLO KOSARKE DOVODI IGRACE SAMO SVOJE,DELIJE VI OVO MORATE DA IZGURATE I BILI STE U PRAVU PROTIV OVE LIGE,I NA KRAJU VAN SVAKE PAMETI JEDAN MIS IZ CRNE GORE VODI LIGU KOJU FINANSIRA DRZAVA SRBIJA SA PARAMO OVOG NARODA IZ SRBIJE,PREDSEDNICE SRBIJE MOLIM DA UZMETE STVAR U SVOJE RUKE I RESITE OVO,DOSTA NAM JE OVE KRADJE,ZLOBE I SVEGAKOLKO SI DODIKU DOBIO PARA OD bokana OD PRODAJE BELOG,ZA RAZNATOVICA SE TO OCEKIVALO PRODAO BI ZID DA MOZE,A OVI IZ CACKA ISTO PRODAJU SE ZA SICU,COVICU ZOVI EVRO LIGU I SVE ISPRICATI,UNISTITI OVU LIGU I CAO

Reply

Leave a Comment