Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Најава преноса и распоред утакмица млађих селекција

Током викенда нас очекује једанаест такмичарских утакмица наших бисера, а уживо преносе омладинаца и кадета Црвене звезде, као и сениора нашег развојног тима Графичар ћете бити у прилици да гледате на Звезда ТВ-у и јутјуб каналу Звезда Кидс.

Омладинци ће у недељу од 11 часова гостовати РФК Нови Сад, екипи која је успела да остане непоражена на теренима иза југа Маракане, прошлог викенда, када су одмерили снаге са јуниорима Графичара. Пулени Марка Неђића су и више него спремни за изазов против екипе која заузима 18. позицију на табели, а о томе сведочи и неумољиви бек Урош Лазић.

Биће нам помало необично, с обзиром на то да ће се утакмица играти на природној трави, а ми смо навикли на вештачку подлогу. РФК Нови Сад је новајлија у лиги и сигурно ће бити добра и чврста утакмица. Наш циљ је јасан, желимо да се вратимо на лидерску позицију на табели, тако да ћемо дати све од себе, као и до сада, и надам се да ћемо успети да освојимо нова три бода. Верујем да можемо, иако сматрам да неће бити лако гостовање – рекао је Лазић.

Кадети Црвене звезде ће дан раније, у суботу, али такође од 11 часова гостовати у Крагујевцу, домаћем Аполону, последњепласираном тиму у лиги. Претходног викенда, првенац у црвено-белом дресу на мечу против ТСЦ-а постигао је Лука Лечић, који отпимистично дочекује нови изазов.

Велика су очекивања када носите дрес Црвене звезде и то мора тако да буде. Наш циљ у овој, као и у свакој следећој утакмици је тај да ређамо победе све док не освојимо титулу. Сигуран сам да можемо то и заиста из дана у дан постајемо све компактнији. Не потцењујемо Аполон, без обзира на њихову позицију на табели. Желимо да победимо, да наставимо тријумфални низ и да се из Крагујевца у Београд вратимо са три бода – сматра Лечић.

Осим преноса омладинаца и кадета Црвене звезде, бићете у прилици да гледате и утакмицу између Графичара и Колубаре која је на програму у понедељак од 15 часова, када ће Радомир Коковић покушати да оствари и четврту победу у низу од када је преузео тренерску палицу нашег развојног тима.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Петак, 11 часова и 30 минута, пионири – Црвена звезда – Чукарички

Субота, 9 часова, петлићи – Графичар – Олимпик

Субота, 11 часова, кадети – Аполон – Црвена звезда

Субота, 15 часова, омладинци – Интернационал – Графичар

Субота, 15 часова и 30 минута, пионири – Графичар – Партизан

Субота, 17 часова, млађи кадети – Телеоптик – Црвена звезда

Недеља, 8 часова и 30 минута, петлићи – Душановац – Црвена звезда

Недеља, 9 часова и 30 минута, млађи пионири – Бродарац – Графичар

Недеља, 11 часова, омладинци – РФК Нови Сад – Црвена звезда

Понедељак, 11 часова, кадети – Интернационал – Графичар

Понедељак, 15 часова, ПЛС – Графичар – Колубара

The post Најава преноса и распоред утакмица млађих селекција appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment