Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Последња утакмица и поздрав за Мајкла Оџа

КК Црвена звезда мтс у петак 09.10.2020.године започео је сезону 2020/2021 на домаћем терену. У тој првој утакмици у сезони у дворани ”Александар Николић” ривал је екипа Басконије.

Меч који би у нормалним околностима пратила пуна дворана, и у коме би црвено-бели имали огромну подршку са трибина. Меч у коме би се навијачи достојно опростили од Мајкла Оџа нашег бившег играча, доброћудног дива и нашег шампиона.

КК Црвена звезда мтс је и меч у Београду обележио сећањем и последњим поздравом на Мајкла Оџа нашег шампиона и бившег играча који је трагично преминуо 7.августа 2020.године у Београду.

Симболично, Мајк је био део екипе која је играла ову утакмицу у Београду, кроз подсећање пре почетка утакмице. Слика Мајкла Оџа била је део аудио-визуелног перформанса на терену који је спремио менаџмент Црвене звезде. Сећање на доброћудног и увек насмејаног дива сачувано је и кроз дрес са бројем 50 који је стајао на трибинама дворане и који је посебно осветљен приликом одавања почасти Оџу.

Мајкл Оџо је преминуо у 27.години живота, а његова играчка каријера и живот су тек практично почињали. Сахрањен је 22.септембра 2020. године у родној Нигерији.

Почивај у миру Мајк, твоја Црвена звезда.

The post Последња утакмица и поздрав за Мајкла Оџа appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment