Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Реми кадета у Крагујевцу

Имали су црвено-бели бисери огроман број прилика у Крагујевцу против домаћег Аполона 4, али је меч 13. кола Кадетске лиге Србије завршен без голова (0:0).

Аполон 4 – Црвена звезда 0:0

Стадион: Бубањ, Крагујевац.

Судија: Зоран Широки.

Аполон 4: Младеновић, Столић, Ђокић, Вукмировић, Влашковић, Ристић, Огњановић (од 88. Јевтић), Биберџић (од 79. Тошић), Лакићевић (од 74. Танасијевић), Рајевић (од 85. Јанковић), Пантовић (од 90. Костић).

Црвена звезда: Маринковић, Митић (од 72. Стојсављевић), Лековић, Вукичевић, Марић, Лечић, Лолић (од 55. Радоњић), Шљивић (од 66. Бубањ), Мијатовић, Николашевић (од 87. Видојевић), Ракић (од 79. Савић).

Жути картони: Лакићевић, Костић, Јанковић (Аполон 4), Лековић (Црвена звезда).

Комбинација Митића, Ракића и Николашевића завршена је тако што је нашем крилном нападачу у 11. минуту недостајало неколико центиметара да пошаље лопту иза леђа Младеновића и то главом. Покушао је четири минута касније и Ракић са ивице казненог простора, када је снажно захватио лопту, али је послао поред стативе.

Играло се углавном на половини домаћих током првог полувремена, а феноменално је Ракић упослио Николашевића у 30. минуту, а иако је наш нападач могао да заврши акцију шутем, одлучио се да дрибла и себи отежао ситуацију, те се резултат није променио.

Наставиле су да се ређају прилике пред голом Младеновића и у наставку игре па је, данас веома запажени Ракић, шутирао поред стативе у 52. минуту после центаршута Митића. Претио је Митић оштрим центаршутевима, а један такав упутио је и у 63. минуту, када је Николашевићу мало недостајало да пошаље лопту у мрежу, након што је утрчао на другу стативу.

Феноменалну шансу на мечу имао је Мијатовић у 75. минуту. Николашевић је дриблао по левом боку и центрирао, лопту је закачио Столић, она је дошла право до нашег капитена, а он је са неколико метара затресао стативу. Само два минута касније виђен је и волеј Лековића после корнера, када је Младеновић парадом успео да заустави ударац. Покушао је и Бубањ петом, на веома атрактиван начин, да у 85. минуту пробије „бункер“ домаћих, али ни њему то није пошло за ногом.

The post Реми кадета у Крагујевцу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment