Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Пет различитих стрелаца за распуцане омладинце

Довољно је било пола сата игре да наши јуниори постигну пет голова на гостовању РФК Нови Сад и обезбеде три бода у оквиру 13. кола Омладинске лиге Србије (5:1). Пет различитих фудбалера се уписало у стрелце, па су за тим Марка Неђића погађали Урош Бранковић, Андрија Радуловић, Никола Кнежевић, Никола Митуљикић и Андреј Ђурић.

РФК Нови Сад – Црвена звезда 1:5 (1:5)

Стадион: „РФК Нови Сад“.

Судија: Ненад Минаковић.

Стрелци: Јањић у 14. минуту за РФК Нови Сад, а Бранковић у 6, Радуловић у 13, Кнежевић у 15, Н. Митуљикић у 19. и Ђурић у 30. минуту за Црвену звезду.

РФК Нови Сад: Хромиш, Ћировић, Зекић (од 46. Кантрађић), Панић, Сапунђић (од 80. Перуновић),, Јањић, Стојак (од 46. Ђелић), Панков (од 68. Полић), Марковић, Лепојевић (од 46. Велковски), Новаковић.

Црвена звезда: Ћопић, Деспотовски, Ђурић, Крстић, Лазић (од 77. Гајинов), Пантић (од 68. Икановић), Ј. Митуљикић, Бранковић (од 73. Николашевић), Кнежевић (од 64. Стојановић), Радуловић, Н. Митуљикић (од 56. Бачанин).

Веома рано су повели изабраници Марка Неђића после феноменалне минијатуре Уроша Бранковића. Примио је лопту наш везиста на левом боку, ушао у средину и са више од двадесетак метара погодио сам угао Хромишевог гола, а играо се 6. минут меча. Стратег нашег омладинског тима је на овом мечу могао да рачуна и на првотимца Андрију Радуловића, а талентовани крилни нападач му се одужио голом већ у 13. минуту. Феноменално га је упослио Бранковић, а он је рутински изашао пред Хромиша и прецизним ударцем га матирао.

Смањили су гости већ у 14. минуту када је Јањић после неколико дриблинга погодио мрежу Ћопића. Ипак, видели смо и трећи погодак за три минута, јер се Никола Кнежевић, први стрелац екипе, после сјајног центаршута Деспотовског „поклонио“ на другој стативи и главом савладао Хромиша. Ређали су се као на траци голови, а у 19. минуту се и Никола Митуљикић уписао у стрелце после доброг продора Радуловића на десном боку и сјајног центаршута. До краја полувремена, и Андреј Ђурић, капитен наше екипе је успео да постигне првенац ове сезоне. Играо се 30. минут меча када је Деспотовски шутирао после прекида, а лопта се одбила до Ђурића који је у стилу нападача реализовао прилику.

До краја меча су мировале мреже, иако је Црвена звезда имала иницијативу. Могли су Радуловић, Кнежевић и Ђурић још једном да погоде, а деби у омладинском тиму, након што су то учинили Лековић и Ракић прошлог викенда, забележио је момак рођен 2005. године – Мирко Николашевић.

The post Пет различитих стрелаца за распуцане омладинце appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment