Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда ТВ | Срце звездаша

У новој епизоди серијала „Звезда ТВ“ имате прилику да погледате како је изгледала претходна недеља коју су црвено-бели искористили да се посвете неколицини хуманитарним акцијама.

Фудбалски клуб Црвена звезда још једном је показао на делу друштвену одговорност, а првотимци нашег клуба поред фудбалских квалитета које из утакмице у утакмицу приказују на терену, показали су и људску величину прикупивши помоћ за угрожене у поплавама које су задесиле Ариље у јуну месецу .

Такође, представници нашег клуба посетили су и Дом за незбринуту децу „Јован Јовановић Змај“, који се налази под покровитељством Центра за заштиту одојчади, деце и омладине Звечанска у оквиру Дечије недеље и обрадовали малишане симболичним поклонима.

Наш клуб је започео поделу сезонских улазница медицинским радницима запосленим у Ковид болницама, који су изразили жељу да са трибина бодре црвено-беле током сезоне 2020/2021, а прво одредиште била је Хитна помоћ.

У оквиру хуманитарне акције „Пенал за Мињу и Лану“ Црвена звезда се одлучила да поклони дрес, потписан од стране првотимаца, који ће ићи на аукцију, а дрес су организаторима предали кадети Црвене звезде.

Нова епизода Звезда ТВ-а доноси вам хуману причу црвено-белих који су још једном показали велико срце.

The post Звезда ТВ | Срце звездаша appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment