Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Рочести: „Знам клуб, људе, знам шта се тражи и очекује“

Амерички плејмејкер Тејлор Рочести вратио се у Црвену звезду, а након лекарских прегледа и тестова у понедељак је и званично потписао уговор на два месеца, са опцијом продужетка до краја сезоне.

Рочести је у понедељак већ одрадио први тренинг са црвено-белима у дворани „Александар Николић“ месту које му је добро познато и на коме је са Црвеном звездом освојио титулу првака државе.

Срећан сам јако што сам поново овде, због играча, тренера и стручног штаба, управе клуба и на првом месту навијача. Очекивања су да се жестоко борим на свакој утакмици, и да на било који начин помогнем овом тиму да долази до победа.“

Рочести долази на познат терен у сваком смислу. Играо је за Црвену звезду, зна притисак и очекивања, радио је и са тренером Обрадовићем у Локомотиви из Краснодара. Спреман је и мотивисан да још једном остави траг у црвено-белом дресу.

Најважнија ствар је да знам све овде, и све разумем. А то је на првом месту напоран рад сваки дан. Није важно против кога играмо, каква је ситуација, да ли добијамо или губимо утакмицу. Крајњи циљ је да верујемо и имамо поверење у процес и крајњи циљ. А они се не дешавају преко ноћи, већ морамо да будемо добри у томе што радимо свакодневно“.

Тејлор Рочести је у понедељак већ одрадио први тренинг са Црвеном звездом, и практично је ушао у погон за наставак сезоне у коме црвено-беле очекују бројне утакмице у наредном периоду.

Рочести ће за разлику од прве епизоде у Црвеној звезди када је носио дрес са бројем 22, овога пута на дресу имати број 0.

The post Рочести: Знам клуб, људе, знам шта се тражи и очекује appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment