Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

COVID-19 довео у питање одигравање меча АСВЕЛ-Црвена звезда

Овосезонска Евролига започела је у нормалном формату и поред свеобухватне ненормалне ситуације која влада целокупном Европом. Прва два лигашка кола су одиграна без већих проблема, али се поставља питање како ће све функционисати у будуће с`обзиром да свакодневно стижу информације о зараженим кошаркашима и спортским радницима у различитим клубовима.

Како тренутно стоје ствари од свих евролигашких клубова тренутно најтежа ситуација је у француском представнику ЛДЛЦ АСВЕЛ Вилербану. Претходног викенда два кошаркаша екипе из Вилербана нису наступила против Шарлроа, а током сусрета стигла је информација да је и Норис Кол позитиван на вирус COVID-19 па је и он напустио паркет и отишао у самоизолацију. Међутим, пошто је провео одређени део времена са екипом поставља се питање ко је још поред њега заражен. Све у свему сасвим је јасно да екипа АСВЕЛ-а пролази кроз изузетно тежак период.

Питање је да ли ће уопште екипа Тонија Паркера да игра предстојеће евролигашке утакмице против Панатинаикоса и Црвене звезде. Треба да имају осам здравих играча, али после заражавања Кола постоји огроман ризик од преноса заразе на остале кошаркаше овог тима…

Повезане вести

Leave a Comment