Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоСтони тенис

Душица Тодоровић бронзана на отвореном првенству Бечеја

У недељу 11. октобра у Бечеју у сали Спортског центра „Ђорђе Предин Баџа“ одржано је отворено првенство Бечеја за млађе кадете (рођени 2008. и касније) у јуниоре (рођени 2003. и касније). Такмичење у организацији СТК Бечеј бодовано је за ранг листе Стонотениског савеза Србије.

Чланица СТК Црвена звезда Душица Тодоровић у конкуренцији јуниорки освојила је треће место и бронзану медаљу. Наша млада стонотенисерка у првој фази такмичења поражена је од Софије Николић чланице СТК Спин СД из Смедерева резултатом 3:1, а затим је Душица савладала Теу Мануков из СТК Нови Сад резултатом 3:0 и управо је том победом обезбедила наставак такмичења у нокаут фази.

Уследила је серија тријумфа. Редом су пред Душицом Тодоровић падале Марина Пинку (СТК Рапид Николинци) 3:2, Луна Јовановић (СТК Хајдук Вељко Неготин) 3:1 и Дора Веђелек (СТК Панонија Нови Сад) 3:0. Серију тријумфа младе чланице црвено-белог стонотениског клуба прекинула је Радмила Томињак (СТК Нови Сад) славивши са максималних 3:0. И поред пораза у полуфиналном дуелу у конкуренцији јуниорки од будуће освајачице златне медаље, Душица Тодоровић, као и сви у нашем стонотениском клубу не могу бити незадовољни постигнутим резултатом.

Треба напоменути да је СТК Црвена звезда на отвореном првенству Бечеја за млађе кадете и јуниоре представљало девет такмичара. У конкуренцији јуниора црвено-беле су представљали Димитрије Јеликић и Вук Недељковић, у конкуренцији јуниорки Миња Владимиров, Катарина Лаура Михајлов и Душица Тодоровић, док су у конкуренцији млађих кадета учешће на овом такмичењу узели Вук Јеликић, Коста Несторовић, Андрја Тривковић и Матеја Васиљевић.

Свим члановима СТК Црвена звезда честитамо на запаженим резултатима и надамо се да ће ускоро своје место заузети и у сениорској екипи нашег стонотениског клуба.

Повезане вести

Leave a Comment