Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОстало

Шампионски наступ каратиста Звезде на Првенству Србије

Каратисти Црвене звезде били су успешни на Првенству Србије за традиционални карате (фудокан) које је одржано у Нишу. Освојено је три титуле екипног првака државе и девет титула појединачног првака државе у свим категоријама од пионира до сениора.

Прву титулу екипног шампиона државе су освојили Звездини кадети у катама у саставу: Андреј Станић, Аљоша Петровић и Михајло Шмит. Другу титулу екипног првака државе за Звезду су освојили сениори у борбама за спортски карате у саставу: Милан Павловић, Ненад Ђуричић и Жељко Адамовић. Трећу титулу екипног првака државе за Звезду су освојили сениори истог састава у борбама за традиционални карате.

Појединачни шампиони државе су постали: пионир Алексеј Станић, пионирка Лелица Петровић, старији пионир Деспот Шукур, старија пионирка Јана Субошић, кадет Аљоша Петровић, јуниорка Ксенија Биљановић, сениор Милан Павловић у борбама за спортски карате (преко 84 кг) и две титуле за сениора Ненада Ђуричића за фуку го (комбинација ката и борби) и у борбама за спортски карате, до 84 кг. Ово су одлични резултати и признање за тренера Црвене звезде Игора Гајића.

The post Шампионски наступ каратиста Звезде на Првенству Србије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment