Moja Crvena Zvezda
Featured Važne vesti Важно Најновије Остало

Шампионски наступ каратиста Звезде на Првенству Србије

Каратисти Црвене звезде били су успешни на Првенству Србије за традиционални карате (фудокан) које је одржано у Нишу. Освојено је три титуле екипног првака државе и девет титула појединачног првака државе у свим категоријама од пионира до сениора.

Прву титулу екипног шампиона државе су освојили Звездини кадети у катама у саставу: Андреј Станић, Аљоша Петровић и Михајло Шмит. Другу титулу екипног првака државе за Звезду су освојили сениори у борбама за спортски карате у саставу: Милан Павловић, Ненад Ђуричић и Жељко Адамовић. Трећу титулу екипног првака државе за Звезду су освојили сениори истог састава у борбама за традиционални карате.

Појединачни шампиони државе су постали: пионир Алексеј Станић, пионирка Лелица Петровић, старији пионир Деспот Шукур, старија пионирка Јана Субошић, кадет Аљоша Петровић, јуниорка Ксенија Биљановић, сениор Милан Павловић у борбама за спортски карате (преко 84 кг) и две титуле за сениора Ненада Ђуричића за фуку го (комбинација ката и борби) и у борбама за спортски карате, до 84 кг. Ово су одлични резултати и признање за тренера Црвене звезде Игора Гајића.

The post Шампионски наступ каратиста Звезде на Првенству Србије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

0 0 vote
Article Rating

Повезане вести

Subscribe
Обавести ме о
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x