Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Никола Митић нови тренер кадета

Фудбалски клуб Црвена звезда данас је именовао досадашњег помоћног тренера омладинаца Николу Митића за новог шефа стручног штаба кадетске селекције нашег клуба.

Никола Митић рођен је 29.4.1991. године и прошле сезоне био је важан шраф у стручном штабу Славољуба Ђорђевића, а ову такмичарску годину започео је као један од помоћника Марка Неђића. Ипак, ово ће бити највећи изазов до сада за двадесетдеветогодишњег стручњака, а знајући његову преданост послу, верујемо да ће успети да испуни све постављене циљеве.

Велика је част и привилегија бити шеф стручног штаба било које селекције Црвене звезде. Огроман задатак је испред мене, али верујем у мој тим. Захвалио бих се директору Омладинске школе и главном тренеру на поверењу. Такође, мојим досадашњим сарадницима из омладинске селекције желим сву срећу и да се на крају радујемо њиховим успесима. Познајем тим кадета и верујем да можемо бити у самом врху табеле – изјавио је нови тренер кадетске селекције.

Такође, Црвена звезда се дојучерашњем тренеру кадета Срђану Стојчевском захваљује на свему што је учинио за клуб и жели много среће у наставку каријере.

The post Никола Митић нови тренер кадета appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment