Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Отказан меч ЛДЛЦ АСВЕЛ Вилербан – Црвена звезда мтс

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да се утакмица 4.кола Евролиге са АСВЕЛ-ом неће одиграти 15.10.2020.године.

Меч је требало да се одигра у дворани “Астробал” у Лиону у четвртак са почетком од 20.45 часова. Након званичне информације коју је клуб добио од Евролиге, први тим и стручни штаб неће путовати у Француску планираним летом у среду у 18 часова.

У званичном допису Евролиге који је пристигао у клуб у среду у 15 часова, између осталог се наводи да се “меч отказује због великог броја позитивних на вирус Ковид-19 и немогућности да екипа АЦД Асвел обезбеди минималних 8 играча за меч који је требало да се одигра у четвртак”.

КК Црвена звезда мтс схватајући тежину ситуације у којој се налази целокупна евролигашка породица и сви клубови у такмичењима под окриљем Евролиге, изражава велико жаљење због немогућности да на терену одмери снаге са спортским пријатељима из Лиона, али као и сви у време пандемије предност даје безбедности, и очувању здравља људских живота.

Истовремено, овим путем КК Црвена звезда мтс жели брз опоравак свим играчима, стручном штабу, члановима менаџмента Асвела који су позитивни на Ковид – 19, и нада се скором виђењу на спортским ривсалима из Лиона, на терену у много бољим околностима.

The post Отказан меч Асвел – Црвена звезда мтс appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment