Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Одложени мечеви ће бити одиграни?

Ситуација са неодиграним утакмицама у Евролиги претила је да унесе потпуни хаос у такмичење, чак четири меча нису одиграна ове недеље, и решена су, или је требало да буду решена резултатом 20:0, те се морало нешто хитно предузети како читава сезона не би склизнула у бесмисао.

Евролига је зато експресно реаговала, у среду је одржан састанак на којем је клубовима предложено да се све утакмице које су одложене, има их четири, ипак одиграју у термину који ће бити накнадно одређен. Међу мечевима који нису одиграни због тога што је једна од екипа пријавила велики број заражених COVID вирусом, је и утакмица између АСВЕЛ-а и Црвене звезде, који је требало да се игра у четвртак 15. октобра. Овај меч је званично одложен, али ће, уколико прође предлог Евролиге, бити одиграна у новом термину.

Остаје питање како ће се пронаћи адекватни термини за све мечеве, али дефинитивно оваква кошарка никоме не иде у корист. Да ли ће се играти по оваквом систему или ће се применити модел НБА лиге и играња у “балону”, знаћемо у наредном периоду.

Повезане вести

Leave a Comment