Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВечити дербиДербиДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

И Жељко Гаврић пропушта 163. вечити дерби

Репрезентативне обавезе су окончане и сва пажња домаће фудбалске јавности сада се усмерава на предстојећи 163. вечити дерби који је на програму у недељу 18. октобра.

И поред чињенице да фудбалери Црвене звезде у предстојећи меч улазе са десет тријумфа у исто толико првенствених мечева и са осам бодова више од вечитог ривала, тренер Дејан Станковић ни у ком смислу не може да буде спокојан пред дуел са црно-белима. Недавно је потврђено да је наш фудбалер Мирко Иванић позитиван на вирус COVID-19 и да самим тим неће моћи да наступи у светковини српског фудбала, а данас је стигла још једна лоша информација пошто и репрезентативац Габона Гелор Канга има истих проблема са корона вирусом. Услед наведених проблема обојица ће пропустити и гостовање Хофенхајму на старту групне фазе Лиге Европе.

Да лоше вести иду једна за другом данас се по ко зна који пут потврдило. Поред Иванића и Канге тренер Дејан Станковић неће моћи да рачуна на још једног фудбалера у предстојећем 163. вечитом дербију. Наиме, услед повреде дуел против црно-белих пропустиће и Жељко Гаврић па је сасвим јасно да ће наша екипа у вечити дерби ући значајно ослабљена и како сада ствари стоје ни сам тренер Станковић не зна на који ће играчки кадар моћи да рачуна за недељни сусрет.

Повезане вести

Leave a Comment