Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Радуловић незаустављив у победи омладинаца

Још једном су изабраници Марка Неђића показали какав раскошан потенцијал поседују и савладали Интернационал 4:1 у оквиру 14. кола Омладинске лиге Србије. Предњачио је талентовани Андрија Радуловић са два гола, а погађали су и Андреј Ђурић и Матеја Бачанин.

Црвена звезда – Интернационал 4:1 (2:1)

Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“.

Судија: Милош Живановић.

Стрелци: Радуловић у 24. и 79, Ђурић у 26. и Бачанин у 50. минуту за Црвену звезду, а Винтоњи у 15. минуту за Интернационал.

Црвена звезда: Ћопић, Деспотовски (од 82. Икановић), Ђурић, Крстић, Лазић, Ћурић, Ј. Митуљикић (од 75. Боровић), Бранковић (од 68. Стојановић), Кнежевић (од 85. Гајинов), Радуловић, Бачанин (од 62. Пантић).

Интернационал: Вранић, Панић, Глишић, Лекић, Влаисављевић (од 68. Рабреновић), Винтоњи, Крстић, Јаковљевић, Стоисављевић (од 70. Бекић), Нуровић (од 61. Ненадић), Гуснић (од 82. Шишљагић).

Упркос иницијативи у уводним минутима меча и приликама које су имали Ђурић и Радуловић, први су до поготка стигли гости, када је највиши у скоку био Винтоњи и матирао Ћопића, а играо се 15. минут. Одговор је стигао веома брзо, већ у 24. минуту. Радуловић је одиграо пас за Бачанина који се феноменално заградио и само пустио да лопта настави свој пут, а управо онај од кога је акција почела је стигао до ње и рутински матирао Вранића ударцем у даљи угао. До потпуног преокрета се стигло већ у 26. минуту када је Радуловић послао феноменалан центаршут из прекида за Ђурића, а наш капитен снажно главом матирао голмана гостију.

До краја полувремена је и Митуљикић могао да се упише у стрелце, а феноменално је Радуловић прошао у 38. минуту, међутим, успео је Вранић да заустави његов ударац искоса са десне стране.

Показао је Матеја Бачанин још једном да има феноменалан “њух” за гол. Био је 50. минут меча када је Лазић центрирао, лопта је закачила неколико играча Интернационала, потом се створила гужва у петерцу, а ту је најспертнији био наш фудбалер и постигао погодак. Радуловић је и у 54. минуту могао да погоди, малтене је матирао и голмана, али је Панић са гол-линије успео да избаци лопту.

Ипак, незаустављив је био рођени Которанин, а у 79. минуту је после паса Ћурића, поново, на сјајан начин погодио даљи угао Вранића и поставио коначан резултат. У последњим тренуцима је и Стојановић покушао из слободњака, али је голман успео да одбрани ударац.

The post Радуловић незаустављив у победи омладинаца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment