Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

Футсалери до победе у Новој Пазови

КМФ Црвена звезда победом над Новом Пазовом 2:1 (2:0), уписао је другу победу и нова три бода.

Ове сезоне црвено-белима више „леже“ утакмице на гостовањима, што су доказали уверљивом игром и победом против Нова Пазове. Од самог старта су диктирали темпо и врло брзо створили капиталну предност.

Већ у прва два минута, Давор Поповић је два пута опасно запретио ударцима са дистанце, затим су се ређале прилике пред голом домаћих – капитен Перић је погодио стативу, Бојан Поповић пречку, да би ударац Милосављевића зауставио Секулић. И то све до половине првог полувремена, када је капитен Перић маестрално погодио за вођство. Пре самог гола Станојевић је спречио опасан контранапад Нове Пазове, уследио је тајм-аут, а затим и најлепши детаљ меча, вероватно и досадашњег тока сезоне. Освојио је Марко Перић лопту испред гола противника и усвом стилу, извео један од трикова из свог „арсенала“, преварио Секулића финтом, а затим га и лобовао из места – 0:1.

Нова Пазова је први пут запретила после гола Звезде, ударац Мацановића зауставио је Вулић. Уследио је брзо и други гол шампиона Србије. Комбинација Перића и Маринковића, асистенција капитена и погодак Маринковића за 0:2. Давор Поповић је био близу гола у самом финишу полувремена, али резултат је остао непромењен.

У другом полувремену видели смо исти однос снага. Звезда је константно притискала противника, Бојан Поповић и Милосављевић су пропустили прилике да потврде Звездин тријумф. Након једне грешке на средини терена, Тепавчевић је успео да савлада Вулића и смањи резултат на 1:2.

Звезда је настојала да постигне трећи погодак, ређале су се прилике пред голом домаће екипе, Давор Поповић је погодио стативу, непрезицни су били Станојевић, Стојчевски у два наврата, а ан другој страни је умало Пауновић савладао Вулића, који се истакао добром интервенцијом.

До краја меча, Стојчевски је још једном био у прилици, али ни овог пута није погодио мрежу Нове Пазове, испречио се голман Секулић.

У наредном колу, Звезда ће дочекати Нови Пазар и имати прилику да забележи први тријумф на свом терену.

Нова Пазова – Црвена звезда 1:2 (0:2)

Нова Пазова, хала: ОШ „Свети Сава“. Без гледалацаСудије: Бојан Граовац, Бане Папишта, Владан Ђермановић. Стрелци: 0:1 Перић у 9′, 0:2 Маринковић у 13′, 1:2 Тепавчевић 30′. Жути картони: Тепавчевић (Нова Пазова), Д.Поповић (Црвена звезда).

НОВА ПАЗОВА: СЕКУЛИЋ, ШОШО, КУКОЉ, ПАУНОВИЋ, ЖИВИЋ, Петровић, Тепавчевић, Мацановић, Стојановић, Живановић, Павловић, Пашић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: ВУЛИЋ, ПЕРИЋ, Д.ПОПОВИЋ, СТОЈЧЕВСКИ, СТАНОЈЕВИЋ, Радмановић, Сарић, Маринковић, Боснић, Б.Поповић, Копања, Милосављевић.

The post Футсалери до победе у Новој Пазови appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment