Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеСаопштењаФудбал

Терзић: „Није чудо да четврту годину за редом освајамо титулу. Много нам је то олакшало неспособно руководство Партизана“

Дан после дербија који би требало да буде светковина српског фудбала, страсти су још више узбуркане. “Таласе” је покренуо потпредседник Партизана Владимир Вулетић саопштењем којим је сасвим очигледно прозвао директора Црвене звезде Звездана Терзића.

Убрзо је стигао одговор са друге стране Топчидерског брда, у форми званичне изјаве генералног директора владајућег шампиона Звездана Терзића.

Његову изјаву преносимо у целости:

– „Вечити ривалитет између наша два клуба је деценијама грађен између осталог и џентлменским понашањем оба руководства наших клубова.

Увек је било и одређеног пецкања међу нама, али увек у границама доброг укуса. Никада се раније није улазило на терен личних и породичних односа. Све до појаве чувеног професора римског права јавно проказаног као особа склона неморалу међу мушким малолетницима.

Није случајно да Црвена звезда и четврту годину заредом осваја шампионску титулу. Реално нам је све то много олакшало неспособно руководство Партизана предвођено чувеним професором.

И много нам је лакше када и за вербалног противника имамо човека без људског и мушког кредибилитета. Професорове речи једноставно немају тежину. Резултати још мању.

И поред тога, као заљубљеник у српски спорт, не могу се радовати девастирању Партизана које из намере или незнања чине професор блуда и његова компанија.

Надам се да ће искрени навијачи Партизана препознати аномалије свог руководства и окренути се радикалним променама зарад боље будућности свог клуба.

А ми из Црвене звезде настављамо да се радујемо новим титулама и утакмицама Лиге Европе.“

Повезане вести

Leave a Comment