Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Огласио се Милан Борјан и најавио подношење тужбе против потпредседника ФК Партизан

Голман и капитен нашег клуба и играч који у актуелном саставу црвено-белих има највише наступа у дресу са светим грбом на грудима, Милан Борјан, огласио се након у најмању руку срамне објаве потпредседника ФК Партизана Владимира Вулетића.

Вулетић је на друштвеној мрежи „Твитер“ објавио слику Милана Борјана и његовог сина Филипа, са тим да је на малишанову главу стављено лице Љубише Тумбаковића, због наводних прича да је Миланова супруга Снежана била у „шеми“ са селектором Србије.

Борјан, који је са разлогом резигниран, одговорио је потпредседнику црно-белих и најавио тужбу.

Његову објаву преносимо у целости:

– „Дерби између Звезде и Партизана је један од најзначајнијих и најинтересантнијих спортских догађаја у Србији. Потпуно је логично да изазива еуфорију и тензију. Као професионални спортиста и голман Црвене Звезде у потпуности сам навикао да ме вређају током свих 90 минута дербија, да ми певају, да вређају моју супругу која је радила као директорка маркетинга ФК Партизан…Навикао сам и на увреде на друштвеним мрежама. Оно на шта не желим да се навикнем и никада нећу, је то да уцвељени ‘професор’ поставља и монтира слику мог трогодишњег сина на свом тњитер налогу. Не, то нећу допустити да постане нормално! Нећу допустити да као неко ко никада није био са друге стране закона, ко ради поштено и бори се за своју породицу у овој земљи, нашој Србији, постане нормално да настрани ‘професор’ који не зна шта значи имати дете , дозволи себи да најгрубљи начин прекрши право трогодишњег детета.
Србијо, институције, тужиластво, судови ако мислимо да се икада придружимо Европској Унији не смемо дозволити да било ко а посебно један ‘професор’ грубо крши Конвенцију о праву детета која јос 20.новембра 1989. године усвојена на Генералној скупстини УН.
Влада Србије је обећала да це бити нулта толеранција за кршење права деце!
Да ли треба моје дете да буде пример да се никада више не дозволи да се препуцавањем у спорту угрози интегритет било ког детета?!
Поштујем фудбалски клуб Партизан и његову историју као највећег ривала Црвене Звезде! Партизан нису и никада неће бити ови људи који дозвољавају да било ћије дете заврши на друственим мрезама, изложено нападима болесних хомофобићних, изврнутих умова!
Тужбе ће већ сутра бити поднете а државо ти си на реду да покажеш да Србија штити и ћува нашу децу, сви смо видели кампању ‘за нашу децу’…Верујем у овај систем и у ову државу!
Сигуран сам да је сваког правог Партизановца срамота када је видео данас пост са трогодишњим дететом код ‘професора’ на тњитеру!!! Спортски поздрав“
– написао је Борјан на свом Инстаграм налогу.

Морамо нагласити да портал „mojacrvenazvezda.net“ не жели да објави срамну фотографију коју је дотични Вулетић објавио на друштвеној мрежи и пружа максималну подршку фантастичном голману и још већем човеку Милану Борјану и његовој породици.

Повезане вести

7 comments

Veteran Sever окт 21, 2020 at 00:17

Ovo je sramota nad sramotom!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 20, 2020 at 23:10

PODRŠKA NAŠEM SRBINU BORJANU..VULETIĆ JE ISTI SVINJOŠEVIĆ IZ KOŠARKE..ONI SU DOVELI DO OVE VELIKE MRZNJE IZMEDJU NAS I GLODARA..NEVEROVATNO DA TAKAV S.KOT RADI NA UNIVERZITETU..DEBELA S.VINJA ,NEOSTVARENA I ISFRUSTRIRANA

Reply
MILOS RANKOVIC окт 20, 2020 at 12:06

BRATE BORJANE PRVO PUNA PODRSKA TEBI I TVOJOJ PORODICI,KO JE MILAN BORJAN POKAZAO JE KAD JE U DOBA KORONE NIKO NIJE SMEO DA IZADJE NAPOLJE A ON JE ISAO U ARENU PAKOVAO PAKETE I VOZIO PO BEOGRADU GRADJANIMA SRBIJE,NISAM VIDEO DA OVAJ NAZOVI GA PROFESOR TO RADIO,NIJE IMAO VREMENA MOZDA JE GLEDAO NEKE SLIKE DRUGE DECE,MILANE TO STO TI TRPIS I TVOJA PORODICA JE SAM CIN PRAVOG SRBINA I COVEKA KOJI VOLI ZVEZDU PUNO,SVAKO BI SE DIGAO I OTISAO U INOSTRASTVO,POZIVAM SVE DELIJE VODJE NAJPRE DA IZADJEMO NA ULICU I MIRNO PROSETAMO DO TUZILASTVA I PODRZIMO NASEG MILANA JER ON JE TO ZASLUZIO MNOGO PUTA,SKUPIMO SE I MIRNOM SETNJOM TRAZECI HAPSENJE OVOG NAVODNOG PROFESORA ZA OVO STO RADI

Reply
Tijano окт 21, 2020 at 00:25

Skandal neviđjen.Sramota me što sam završio Pravni fakultet gde je onaj beskičmenjak Vuletić profesor! Nego, Ranke, brate, jer opet veruješ kao pre neki dan da će predsednik Srbije reagovati? Pre neki dan nije reagovao… ovaj put će sigurno reagovati….Al za malo…! U Titovo vreme da je neki profesor sa fakulteta uradio nesto slično, isto veče bi leteo sa fakulteta!!! I znaš kada bi mogao ponovo da se zaposli kao profesor? NIKAD!!!

Reply
MILOS RANKOVIC окт 21, 2020 at 12:19

VIDECEMO BRATE TIJANO KAD SE SASTAVI OVA VLADA DAL CE OVAJ OPASAN LIK DIREKTOR POLICIJE OSTATI NA FUNKCIJI,ONDA MOGU DA TI KAZEM STA MISLIM,STO PUTA SAM VEROVAO I NISTA,U OVOJ DRZAVI MI JE STO SI TICE OVAKVIH STVARI MUKA,DA JEDAN PROFESOR OVO RADI JE ZALOSNO,PRICE O SUDIJAMA I TELEFONIMA,DECU STAVLJAS U OVE RASPRAVE,SUPRUGE IGRACA,PRETNJE IGRACIMA,PRETNJE BORJANU IZA GOLA,I NIKO NEREAGUJE,ONDA I MI DA KRENEMO TIM STOPAMA,I NA KRAJU TIJANO JEDNOM SAM REKAO TADIC JE IZGUBIO IZBORE STO JE SKAKAO PO ARENI KAD SU IGRALI OVI IZ KOMSILUKA,MOZE I OVAJ DA IZGUBI IZBORE VRLO LAKO,70 POSTO NAS NAVIJA ZA ZVEZDU,MI NIKAD NISMO VREDJALI ZENE IGRACA,DECU KAO ONI,COVIC SVE ZIVO VREDJANO,GUROVIC SVE ZIVO VREDJANO SAD BORJAN ISTO,TO JE JEDNA VRSTA BOLESTI TIH LJUDI,KOJI NEMAJU NISTA OSIM BELOG I DA UZIVAJU U TOME,ALI POLAKO DOCE TO NA SVOJE,MILOS RANKOVIC IMA 42 GODINE IDEM SLOBODNO ULICOM,NEMAM TELOHRANITELJE,I AMA BAS NIKOG SE NEPLASIM,LAKO ME JE NACI,NISAM NI U JEDNOJ GRUPI,IDEM NA UTAKMICE,NA KOSARKU SVAKU NA FUDBAL KAD STIGNEM I TO JE,BIO SAM NA KOSOVU BORIO SE ZA OVU DRZAVU I PONOSIM SE TIME,ALI MI JE MALO KRIVO DA SAM SE BORIO ZA OVAKVE PROFESORE DOK SU ONI JELI PECENJE MI SMO GINULI,ALI IDEMO DALJE

Reply
Tijano окт 21, 2020 at 17:06

Ranke, tebi svaka čast. Zvezdas, posten čovek…i nemoj da mešaš politiku i sport – lepši će ti biti život. Jer ako zagrebeš po površini te političko-sportske veze razočaračeš se i u život. Jer, imamo predsednika drzave koji je kao Zvezdaš(sećam se i njega i brata mu sa Severa), ali neki jako čudan Zvezdaš! Cudan, jer je 2015. nalozio svima koji imaju ikakve veze sa SNS, a u upravi su KK Crven Zvezde da napuste naš klub…i ako su finansirali Zvezdu da prestanu. I mi smo ostali odjednom bez 1.400.000 e od tih finansijera. Nismo 4 meseca imali za plate igračima. S druge strane, istovremeno Vučić je propalim grobarima uterao nase sponzore Tekekom i NIS, što je uzrokovala da pomenute kompanije smanje davanja nasem kluba. Onda Vučić šalje svog šefa kabineta Novaka Nedića da preuzme KK Partizan i Novak dovodi člana Glavnog odbora SNS, Ostoju limara, za predsednika, a Ostojii povlači za sobom šest režimskih biznismena iz SNS da budu u Upravi groblja i da finansiraju crno-bele(a Zvezdu svi koji imaju veze sa SNS morali su da napuste klub!!!???). Nije kraj. Novak pozivajući se na Vučića naređuje Vesi Jevrosimoviću(bio predsednik AK Crvena Zvezda, član UO KK Zvezda, u vreme Piksija član UO FK Zvezde) da finansira dolaske skoro svih stranih igrača u Partizan, u protivnom mu šalje poresku inspekciju, te građevinsku da sruše zgradu Vesinog „Komptrejda“( zgrada nema sve papire) i Vesa finansira i finansira crno-bela pojačanja. Sad ćemo malo i u FK Partizan. Ovaj idiot Vuletic je član SNS i vrli član Političkog saveta SNS. Vučić je nametnuo da Vučelić bude predsednik FK groblja , kao i JSD Partizan(istvemeno Vučelu koji je odavno penzioner, postavlja za direktora i glavnog urednika „Novosti“),oteravši Vujoševića koji je kritičar SNS.Vučic preuzima ttibinu grobarsku, Velja Nevolja i Nenad Vučkovic(komandir u Žandarmeriji!!??), vođe grobara postaju Pretorijanska garda režima i Vučića, sin predsednika se druzi s njima… Grobarske rkipe sa Juga rade prljave poslove za režim, a za uzvrat Nevolja i ovaj žandar Vučko rade sta hocu po Beogradu. Bave se najcrnjim kriminalom.Direktor policije, Užičanin Rebić, postaje dirrktor na Vučićev zahtev, iako su u MUP na to mesto hteli da postave Bojičića. I Rebić, kao čovek Vučića, psuje igračima Zvezde majku(a direktor je policije koja je poliicija svih građana, a ne samo članova SNS) što je nezabelezeno da direktor policije radi to svojim građanima!!! I da li ga je „zvezdaš“ Vučić zbog toga ukorio, kaznio, smenio(minustar Stefanivić se već mesecima ništa ne pita)? Ništa od toga. Itd…Itd…

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 21, 2020 at 13:29

brate jako gresis..nemoj da razmišljaš kao glodari..kakve veze ima Vučić sa ovim stvarima..nemoj te ljudi ovo raditi..pa jel on postavlja sudije,tuzioce..jel on moze da smeni prosfesora sa fakulteta..to su sve kadrovi žutih bitangi koji sve ovo rade da bi stvarali mrznju i podelili srbiju

Reply

Leave a Comment