Moja Crvena Zvezda
АрхиваСпортско Друштво

Prokuplje za Vojislava Stojkovića

Pomažu kada god mogu

Klub navijača SD “Crvena Zvezda – Beograd” – Prokuplje organizovao je dana 16.12.2010. godine (Četvrtak), sa početkom u 18.00 časova, Dvanaestu Humanitarnu utakmicu u malom fudbalu u Sportskoj hali “Dr Zoran Đinđić” u Prokuplju, od koje su sva novčana sredstva od prodatih ulaznica uplaćena na tekući račun desetogodišljeg Vojislava Stojkovića iz Prokuplja, koji je slep i oboleo od “Autizma”, a koja će on upotrebiti za svoje lečenje.

U pomenutoj utakmici sastale su se Fudbalska Reprezentacija Veterana Srbije i ekipa Kluba navijača SD “Crvena Zvezda – Beograd” Prokuplje.

Fudbalsku Reprezentaciju Veterana Srbije predvodili su nekadašnji Zvezdini igrači Nenad Sakić i Zoran Zuba Radosavljević, kao i golman Napredka i Obilića Nenad Krnjinac.

Specijalni gosti bili su Zvezdine Legende i Idoli SEVERA Zvonko Milojević i Zoran Banković, Marija Petronijević “Doktorka Ivana” i Ivan Vučković “Pop Đorđe” glumci Domaće TV serija “Selo gori, a baba se češlja”, kao i Bokserska Legenda Bratislav Ćure Ristić.

Te večeri Sportska hala u Prokuplju bila je rasprodata skoro do poslednjeg mesta, prodato je 1000 ulaznica i ostvaren prihod od 100,000 dinara, koje su već uplaćene na Vojislavljev tekući račun.

Rezultat ove Humanitarne utakmice, iako je bio u drugom planu, glasio je 5:2 u korist Reprezentacije, ali je te večeri pravi pobednik bio naš mali sugrađanin Vojislav Stojković.

Sportski deo ove Humanitarne utakmice, bio je upotpunjen i umetničko – sportskim sadržajem, jer su se na poluvremenu utakmice svojom igrom i pesmom gledaocima predstavili učenici trećeg i četvrtog razreda OŠ “Nikodije Stojanović – Tatko” iz Prokuplja i folklorna sekcija OŠ “Branko Radičević” iz Razbojne, a u sportskom delu Karate klub “Prokuplje” iz Prokuplja.

Pre početka utakmice himnu Republike Srbije “Bože Pravde” otpevao je Goran Babić, estradni umetnik iz Prokuplja.

Posle utakmice priređena je mala svečanost za članove obeju ekipa i sve one koji su pomogli u realizaciji ove Humanitarne utakmice, na kojoj im je Klub navijača SD “Crvena Zvezda-Beograd” Prokuplje uručio prigodna priznanja.

I na kraju šta reći, osim da će posle ove Dvanaeste Humanitarne utakmice, Klub navijača SD “Crvena Zvezda – Beograd” Prokuplje, organizovati trinaestu i tako redom, dokle god postoji.

Повезане вести